annonse

Pippi skapte liv på museet

Pippi og Hr. Nilsson
Pippi og Hr. Nilsson: Eline Damler hadde hovedrollen som Pippi i Nes revy- og amatørteaters forestilling som ble vist på Funnefoss industriarbeidermuseum lørdag. Her er hun sammen med Aurora hanson som Hr. Nilson. (Foto: Harald Eigum)
Skummelt for ungene
Skummelt for ungene: Benedicte Hansson og Nora Celina Solbakken som røvere. (Foto: Harald Eigum)
Mange skuespillere
Mange skuespillere: 14 skuespiller lagde teater denne lørdagen. (Foto: Harald Eigum)
Moro med Pippi
Moro med Pippi: Nellie Disingten Hansen var med bestefar Ole-Johnny Hansen på den morsomme forestillingen i de flotte kulissene til Arbeidermuseet. (Foto: Harald Eigum)
Pippi i egen person
Pippi i egen person: Eline Damler gjorde en flott figur som Pippi. (Foto: Harald Eigum)

Rammen var perfekt da Pippi Langstrømpe lagde ablegøyer på Funnefoss industriarbeidermuseum.

  • Harald Eigum

Lørdag hadde barneteateret i Nes Revy- og amatørteater forestilling om Pippi. dette var en av programpostene udner helgens Vegalangs på Opaker. Tett oppunder 200 kom i det flotte høstværet for å bivåne det hele.

– Vi er veldig godt fornøyd med forestillingen vi gjorde her i dag, sier Adele Heiberg ved teateret.

Ungene fikk manus utlevert før sommerferien, og fikk i oppgave å øve på rollene sine.

– Vi hadde første samling her forrige lørdag, og det har gått kjempefint. Noen feilsteg har det vært, men alt i alt var dette en flott opplevelse for alle de 14 i teateret, inkludert lille Hr. Nilson, spilt av seks år gamle Aurora Hanson, fortsetter Heiberg.

Spennende

Nellie Disingten Hansen var med bestefar Ole-Johnny Hansen på den morsomme forestillingen i de flotte kulissene på Industriarbeidermuseet.

– Dette var veldig spennende, og jeg synes det var mest morsomt med Pippi på skolen, sier Nellie. Nå skal vi hjem og passe på lillesøster og se på Ole, Dole og Doffen, fortsetter hun og er i grunn veldig fornøyd med dagen på Funnefoss.

Fornøyd Pippi

– Dette har gått veldig greit, sier Pippi, som ble spilt av Eline Damler.

– Det er veldig koselig at det kommer så mange for å se forestillingen vår, og selv om vi ikke har hatt så god tid til å øve, synes jeg det var utrolig morsomt å spille Pippi. Mye å huske på av replikker, men det gikk jo veldig greit, sier hun.

Barneteateret er nå svanger med en ny forestilling som har premiere i Nes kulturhus 8. november.

– Dette er en ren juleforestilling, og handler om en fjøsnisse i juleknipe. Vi gleder oss til å vise den forestillingen, avslutter Heiberg.

redaksjon@raumnes.no


annonse