annonse

Koret byr på vårkonsert

Vårkonsert
Vårkonsert: Nes bygdekor er klare for årets vårkonsert i Nes kulturhus neste søndag. Privat foto (Foto: )

Neste søndag inviterer Nes bygdekor til en fargerik og variert vårkonsert. Bygdekoret har også flere overraskelser på lur.

Tommy Simon Norum

– Tradisjon tro og like sikkert som hestehovens ankomst, er bygdekorets årlige vårkonsert i Nes kulturhus, skriver Nes Bygdekor i pressemeldingen.

Neste søndag inviterer bygdekoret til vårkonsert i storsalen i kulturhuset.

– Vi byr på både melankoli og skikkelig trøkk fra det glade 60-tallet, skriver bygdekoret, som også kan friste med irsk pubstemning, Grease-låter og solosang.

– Vi inviterer til en uhøytidelig kveld, sammen med fengende låter fra filmverden, norsk visesang og ikke minst en hyllest til våre mest kjære Grand Prix låter, skriver bygdekoret.

Koret har også overraskelser på lur, som de håper vil vekke god latter i salen.

– Her er det flere som vandrer utenfor komfortsonen for å by på seg selv, skriver bygdekoret.

I år som tidligere har bygdekoret støtte fra en gruppe lokale musikere under ledelse av Morten Andersgaard, og bygdekorets egen dirigent Siw Graabræk Nielsen.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse