annonse

Audun leverte en kvalitetskonsert

Glimt i øyet
Glimt i øyet: Audun Skjølberg vokser stadig som artist. Det var god stemning i kafeen lørdag.
Dyktig kvintett
Dyktig kvintett: Audun Skjølberg og hans band leverte fra øverste hylle i Kulturkafeen lørdag. Begge (Foto: John Arne Paulsen)

En opplagt Audun Skjølberg vartet opp med en flott konsert på Kulturkafeen lørdag.

John Arne Paulsen

Han vokser stadig som liveartist, Audun Skjølberg fra Årnes. Lørdag sto han og bandet hans fram som et meget dyktig femkløver da de framførte godbiter fra Auduns kolleksjon.

Akkurat passe

Kulturkafeen var akkurat passe fylt opp med et publikum som var kommet tilnærmet utelukkende for å høre på bandet. Det er alltid gledelig for en artist.

Skjølbergs klare og flotte stemme la seg oppå et lekende, trygt og inspirert komp. Besetningen besto av (fra venstre på bildet) meget dyktige Anders Hofstad Sørås - gitar og pedal steel, Jan Birger Akerhaugen - el-gitar, Audun - vokal/akustisk gitar, Thomas Helgaseth - bass/vokal og Kristian Skauen Nossen - trommer/vokal. Fire gitarer og trommer som skapte et flott country/countryrock/westcoast-groove.

Dyktig kvintett
Dyktig kvintett: Audun Skjølberg og hans band leverte fra øverste hylle i Kulturkafeen lørdag. Begge Foto: John Arne Paulsen

Høydepunkter på konserten var «Take me back» og «Baby come on», begge fra nesbuens siste utgivelse.

Audun formidler både humor og alvor i en skjønn forening. I en omtale av Skjølbergs nyeste utgivelse, «Last Days on Earth», skriver Rune Endal i Bluesnews at «av og til er musikk en kilde til det innerste i deg selv. Eller Audun Skjølberg som det også kalles!».

God idé

Så om du ikke har sjekket ut albumene «Last days on earth» og «Solum Years» ennå, så kan det være en god idé å gjøre det nå.

Denne konserten var den første i en serie med dagkonserter på lørdager gjennom høsten på samme scene. De neste ut er Oskar Buvarp, Eirik Blakstad og Marius Hokstad, tre gitarister fra Nes som skal spille fransk klubbmusikk. Her er det bare å møte opp.

john@raumnes.no

annonse