GOD PRIS OG REKKEVIDDE: – Ser du på prisen mot rekkevidden på over 330 kilometer, tror jeg nye Opel Crasa-e midt i blinken for mange, sier Kenneth Aarhaug i Mobile på Jessheim. Foto: Rune Korsvoll Foto: Rune Korsvoll

Her er elbilen mange nesbuer snuser på

– Det er spennende tider hos oss nå. Den ladbare SUV-en Opel Crossland er allerede en bestselger. Nå er den første elektriske utgaven av Corsa på plass i butikken. Dette er to biler som virkelig treffer smaken til dagens bilkjøpere.

Opel-ansvarlig i Mobile på Jessheim, Kenneth Aarhaug, er godt fornøyd med det modellutvalget som nå er på plass i butikken. Elbiler og ladbare hybrider er akkurat det kundene ønsker seg i dag.

– Vi har solgt bra med elektriske Opel Ampera-e i en periode også, men dette er en bil fra amerikanske General Motors, som ikke lenger eier Opel. Nye Corsa-e er et europeisk Opel-produkt som vi har stor tro på. Prisen i forhold til hva du får av rekkevidde, plass og utstyr tror jeg er svært konkurransedyktig. I tillegg har bilen fått et mer sportslig og spennende utseende. Utseendet teller for mange når de skal kjøpe ny bil, sier Aarhaug.

Prisen starter rett under 270.000 kroner for den rimeligste utgaven. I en rekkeviddetest som NAF nylig gjennomførte, klarte bilen 358 kilometer før batteriet var tomt.

– For en bil i denne klassen er det mer enn langt nok for de fleste. Her er det ingen grunn til rekkeviddeangst. I tillegg kan den lades fra 100 kW hurtigleder, noe som gjør at du fyller batteriet til 80 prosent på under en halv time, sier Aarhaug, som forteller at også den rimeligste utgaven til 270.000 kroner er godt utstyrt.

Bilen som nå er kommet i butikken er klar for prøvekjøring, og kundebilene til de som allerede har bestilt Corsa-e kommer i løpet av noen uker.