ELEKTRISK SUV: - Kombinasjonen el elbil og SUV er det mange som ønsker seg om dagen. Mokka-e passer perfekt inn her, sier Kenneth Aarhaug hos Mobile på Jessheim. Foto: Rune Korsvoll

Elektrisk stemning rundt Mokka-e

Vi kjøper elektriske biler som aldri før. Når det i tillegg er snakk om en kompakt SUV, er forventningene ekstra store. Det viser den store interessen for nye Opel Mokka-e.

– Vi har allerede hatt lillebror Corsa-e i butikken en stund. Nå er SUV-utgaven Mokka-e på plass. Er det noe norske bilkjøpere er glade i , så er det en elektrisk SUV. Det merker vi godt, sier Kenneth Aarhaug, som er merkeansvarlig for Opel hos Mobile på Jessheim.

Han har tydelig fått merke at det er elektriske biler det meste dreier seg om om dagen. De siste månedene har rundt 90 prosent av alle nye personbiler som har rullet ut av butikken hos Aarhaug vært elektriske.

– Mokka-e er en bil som passer for mange. Det som kanskje har overrasket meg mest, er hvor støysvak biler er og at den har en kjørekomfort som gjør at den føles større enn den er.

– For mange spiller prisen en rolle. Mokka-e starter under 300 000 kroner og har en batteripakke som skal gi deg en rekkevidde på i overkant av 300 kilometer i den virkelig verden. Mange har allerede kjøpt bilen og jeg forventer enda flere folk i butikken etter hvert som bilen begynner å synes på veien. Den vekker litt oppsikt, sier Aarhaug.