Raumnes

Annonsørinnhold

– På Årnes kan du gå på fortau til alt

– På Årnes kan du gå på fortau til alt

En liten svipp opp bakken fra den nye rundkjøringen på Øvre Hagaveg ligger romslige og luftige Drognestunet. Her presenterer Eiendomsmegler Kamilla Braanen Schau boliger bare et steinkast fra der hun selv vokste opp.

– Her er vi midt i bygdesenteret med nærhet til alt, slår megleren fast.

Kamilla Braanen Schau i Aktiv Eiendomsmegling avdeling Årnes har kontor midt i Årnes sentrum, i lokalene til samarbeidspartner Aurskog Sparebank. Derfra blir det mange turer til prosjektet på Drognestunet.

– Jeg merker stor etterspørsel og får mange henvendelser, så jeg har en morsom jobb med utrolig mange hyggelige møter med folk. Det går slag i slag med visninger, forteller Kamilla.

Hun mener at det brede segmentet med boliger i varierende størrelser i sammenheng med nærheten til sentrum, tog og buss og skoler gjør at prosjektet på Drognestunet treffer bra for mange kjøpergrupper.

Drognestunet På Drognestunet er det rikelig med plass. Her er en illustrasjon av det grønne tunet midt i feltet. I bakgrunnen eneboligene Karma og rekkehusene Palett Variant.

Drognestunet: På Drognestunet er det rikelig med plass. Her er en illustrasjon av det grønne tunet midt i feltet. I bakgrunnen eneboligene Karma og rekkehusene Palett Variant.

– Selv om enkelte av boligene her kan virke ganske store, så er de utstyrt med mange rom. Det gir ulike bruksmuligheter. Det er veldig familievennlig her. Samtidig har jeg også solgt bolig til et par som driver egen bedrift hjemmefra. Så vi treffer bredt.

Stor lokalkunnskap

Kamilla støter ikke på trøbbel når nærmiljøet og omgivelsene på Drognestunet legges fram. Hun kjenner området svært godt. 29-åringen vokste opp på Fjuk, bare et drøyt steinkast over jordet fra det nye feltet.

Flere vil kanskje kjenne henne igjen fra jobben som vikarlærer på Runni ungdomsskole.

Både fotball og håndball fylte fritida i oppveksten. Årnes byr på idrettsanlegg og svært aktivt idrettslag, svømmehall, turstier både langs elva og ikke minst i skogen.

Årnes - Nærheten til elva er en viktig og flott del av å bo på Årnes, sier eiendomsmekler Kamilla Braanen Schau.

Årnes: - Nærheten til elva er en viktig og flott del av å bo på Årnes, sier eiendomsmekler Kamilla Braanen Schau.

Fra Drognestunet er det gang- og sykkelavstand til skole og barnehager.

– Jeg har selv valgt å flytte tilbake til Årnes på grunn av de kvalitetene stedet her og bygda vår har og som jeg nå forteller interesserte kjøpere om. Lokalkunnskapen min gjør nok sitt til at jeg kanskje kan videreformidlere kvalitetene ved Årnes i tillegg til den mer opplagte fordelen ved å ha nærhet til alt.

– Jeg vet jo godt veien til badeparadiset ved Veslesjøen, smiler hun, og tenker på den populære badeplassen rundt fem kilometer fra Årnes.

– Og så har vi Glomma, med tursti og båtliv. Nærheten til elva er en viktig og flott del av å bo på Årnes, og undervurderes kanskje litt? Jeg er selv overbevist om at Årnes er et veldig bra sted å bo. Da er det ikke noe problem for meg å peke på de positive sidene ved å velge bolig på Årnes, sier hun.

Mer enn ny bolig

Eiendomsmegleren peker på at skifte av bosted i svært mange tilfeller fører med seg mer enn kjøp av nøkkelferdig bolig. For boligkjøpere som skal avhende tidligere bolig til fordel for ny blir samarbeidet med Aurskog Sparebank verdifullt og betyr smidig prosess med «alt på ett sted».

– Aktiv Eiendomsmegling har med finansiell rådgiving fra bank. Samarbeidet med Aurskog Sparebank betyr at vi har muligheten til å prate med interessenter både om salg av egen bolig og kjøp av ny. Vi hjelper til med alle deler av prosessen.

Ryddig og profesjonell

– Vi har vært veldig godt fornøyde med hele kjøpsprosessen, forteller fersk huseier på Drognestunet, Jan Terje Kaaby.

– Vi har fått god oppfølging, med råd og veiledning underveis. Boligen har blitt akkurat slik vi ønsket takket være bra tilvalgsmøter, også med kjøkkenleverandør og rørlegger. Alle møtetidspunkter og frister har blitt overholdt, så prosessen har for oss fremstått som veldig ryddig og profesjonell. i-Bolig har hele tiden forsøkt å imøtekomme våre ønsker, latt oss få de befaringer vi har hatt behov for, svart på spørsmål mv. Vi har fått alt vi ble lovet, sier han fornøyd.

strålende fornøyd Jan Terje Kaaby og Hanne Therese Aasum under overtagelse av sin nye bolig, type Karma, med byggeleder Bjørn Grinden fra i-Bolig. De overtok sin nye bolig før jul i fjor og er strålende fornøyd. De roser kundehåndteringen og prosessen de har vært gjennom.

Strålende fornøyd: Jan Terje Kaaby og Hanne Therese Aasum under overtagelse av sin nye bolig, type Karma, med byggeleder Bjørn Grinden fra i-Bolig. De overtok sin nye bolig før jul i fjor og er strålende fornøyd. De roser kundehåndteringen og prosessen de har vært gjennom.

70 sentrumsnære boliger

På Drognestunet har mange flyttet inn. i-Bolig bygger totalt 70 boliger fordelt på eneboliger i kjede og rekkehus over 2 og 3 plan med størrelser fra 113 til 188 kvadratmeter. Feltet bygges i to forskjellige tun. Feltet skal være ferdig utbygd i løpet av de neste fem årene.

Kamilla viser rundt i et lyst boligfelt med god følelse av mye plass i svakt hellende li ned mot Årnes. Det gir utsyn over området og raust med rom.

PALETT Romslig terrasse med gode solforhold. Illustrasjon av boligtype Palett.

PALETT: Romslig terrasse med gode solforhold. Illustrasjon av boligtype Palett.

– Vannbåren gulvvarme i første etasje og våtrom er standard i alle boliger, med unntak av en boligtype hvor det leveres peisovn. Boligene skal ikke gi mye varmetap. Mange spør etter sentralstøvsuger, og det er det her. De store vinduene gir mye lys inn, det er mange opptatt av. Noe av det kanskje aller viktigste er at alle boligene har uteplasser skjermet for innsyn, sier megleren.

Ny barnehage

Friarealer med lekeplasser dekker stort areal og gjør tunene familievennlige. På Evangtunet rett i nærheten åpner Espira barnehage i august i år.

– Det som først og fremst gjør dette konseptet unikt er muligheten det gir til å få en bolig til en overkommelig pris i gåavstand til både tog, buss, butikker og servicetilbud. Vi befinner oss praktisk talt midt i bygdesenteret her. Det illustrerer beliggenheten godt at herfra går man på fortau og gangvei til alt, sier Kamilla Braanen Schau.

Stue Utgang til hage og stor terrasse fra stue.

Stue: Utgang til hage og stor terrasse fra stue.

i-Bolig bygger

i-Bolig med kontor på Gardermoen, het tidligere Nordbohus Romerike AS. I fjor endret firmaet navn til i-Bolig AS, og avsluttet medlemskapet i Nordbohuskjeden.

– Vi bygger nå vår identitet og merkevare videre som lokal boligleverandør, med ny logo og under firmanavnet i-Bolig. Navneendringen var et strategisk ledd for bedriftens videre identitetsbygging mot boligbransjens felt- og prosjektmarked, vi driver videre med de samme folkene og ingen har merket endringen i praksis, sier markedskonsulent Torni Støvland.

– Nærheten til Oslo og flyplassen gjør vårt nedslagsfelt blant de mest attraktive i landet. Vi er inne i en periode med stor boligproduksjon. Vår stab er bredt sammensatt med rundt 40 ansatte og vi har over tjue års erfaring med levering av nær 1.500 boliger på Romerike. Det gir oss erfaring som vi er sikre på at kommer boligkjøperne til gode, sier Støvland


Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Raumnes' redaksjon, men av Raumnes' annonseavdeling.

Raumnes er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på raumnes.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonse@raumnes.no