Raumnes

Annonsørinnhold

– Jeg falt for planløsningen

– Jeg falt for planløsningen

– Det moderne uttrykket og planløsningen var det jeg falt for ved denne boligen, sier Trine Breen. Arkitektstudenten som i disse dager leverer masteroppgaven sin, er godt fornøyd med boligen fra Boligpartner.

Samboerparet møttes under studiene i Trondheim. Trine Breen er snart ferdig som arkitekt, og Simen Fjuk Vestereng arbeider som finansrådgiver. Med unntak av et kort opphold hos mor og far, flyttet det nyutdannede paret rett fra Trondheim og inn i en ferdig tomannsbolig i Sekstanten på øvre Neskollen.

– Vi har tidligere bodd i en leilighet i Trondheim, og nå var det digg å flytte inn i noe helt nytt, forklarer Breen.

– Vi startet boligjakten mens vi fortsatt bodde i Trondheim, og etter at vi skrev kjøpekontrakt har det vært en jevn og god dialog hele veien, sier Vestereng som jobber som finansrådgiver.

På plass Trine og Simen er fornøyde med å få alt på plass og ser fram til fine sommerdager.

På plass: Trine og Simen er fornøyde med å få alt på plass og ser fram til fine sommerdager.

Planløsningen

Breen arbeider på et arkitektkontor på Jessheim mens hun gjør ferdig masteroppgaven. Når den nå leveres før sommeren kan hun titulere seg som arkitekt.

– Vi hadde ikke lyst til å pusse opp et gammelt hus, og tiden var ikke inne for å tegne sitt eget hus, forklarer Breen som er godt fornøyd med boligen fra BoligPartner.

– Vi falt spesielt for planløsningen. Det store oppholdsrommet i første etasjen, og soverom og et mindre oppholdsrom i andre etasje var akkurat slik vi ønsket det, forklarer arkitektstudenten som erkjenner at de nok har vært litt kresne i valgene sine.

Kjøkken Boligpartner gjør det mulig for kunden å tilpasse kjøkknet sammen med kjøkkenkonsulenter hos Sigdal.

Kjøkken: Boligpartner gjør det mulig for kunden å tilpasse kjøkknet sammen med kjøkkenkonsulenter hos Sigdal.

Underveis har de gjort en del tilvalg, blant annet på kjøkken og gulv. Det lyse enstavs laminatgulvet gir et lyst og helhetlig inntrykk når man kommer inn i det store oppholdsrommet.

Som arkitektstudent var det ekstra interessant for Trine å være en del av prosessen når det gjaldt tilvalg.

– De har vært veldig flinke og tilpasset seg våre behov og ønsker, forteller en fornøyd Trine.

Populær boligtype

Neskollen utvides stadig og tomannsboligene til Boligpartner ligger i øvre del av Neskollen. De vertikaldelte tomannsboligene har praktiske, fleksible og arealeffektive løsninger. De har en moderne stil og gode materialvalg.

Boligkonsulent Stine M. Herseth i Boligpartner forteller at Neskollen vokser og er et perfekt sted for innflyttere som Trine og Simen. Tomannsboligene er noen av de mest populære boligene som Boligpartner tilbyr og hele 8 familier har flyttet inn allerede.

 - Mye lys Skyvedørsvinduet mot hagen gir mye lys, forteller en fornøyd Trine.

Mye lys: Skyvedørsvinduet mot hagen gir mye lys, forteller en fornøyd Trine.

– Som en del av kjøpsprosessen tilbyr vi gode tilvalgsmuligheter til interiøret og med vår fleksibilitet former vi et personlig hjem, sier hun.

Sentralt på Romerike

Samboerparet endte opp på Neskollen fordi det ligger mitt mellom deres arbeidsplasser og familier. Vestereng kommer fra, og jobber, på Bjørkelangen, mens Breen kommer fra Maura og jobber på Jessheim.

– Vi var på forhånd bestemt på at vi skulle bo på Romerike, Neskollen blir for oss midt imellom våre familier og arbeidsplasser, sier Breen.

– Det er et fint sted å etablere seg, ettersom vi begge skal jobbe i regionen, legger Vestreng til.

Turområder

I løpet av vinteren har de blitt kjent med uteområdene.

– Vi er blitt veldig glad i skogen her. Begge er vi glade i å trene, og skogen her er fantastisk til det, sier Breen. Både hun og samboeren har rukket å teste ut både turstiene og skiløypene.

– Her er det skiløyper overalt, sier Vestereng som nå ser fram til sommeren og se hvilke andre aktiviteter nærområdet har å by på.

Farger og flater Trine og Simen gjorde flere tilpasninger på kjøkkenet.

Farger og flater: Trine og Simen gjorde flere tilpasninger på kjøkkenet.

Platting

Denne helgen skal Trine Breen og Simen Fjuk Vestereng starte arbeidet med å utvide platting utenfor tomannsboligen i Sekstanten. Da regner de også med at de blir bedre kjent med naboer og andre tilbud på Neskollen.

– Jeg ser fram til å få ordnet litt ute, det er først nå etter snøen har smeltet vi har fått oppleve hagen i sin helhet, sier Breen,

Vestreng legger til at de gleder seg til å nyte sommerkveldene ute i hagen.

Neskollen

Trygt og godt

Neskollen med sitt eget lille sentrumsområde gjør det mulig å spare verdifull tid i en innholdsrik og travel hverdag, med butikker, kiosk og idrettsanlegg.

Fine opparbeidede stier knytter Neskollen sammen og gir små og store trygg ferdsel mellom aktiviteter. En kort kjøretur til Jessheim eller kommunesenteret Årnes tilbyr et bredere butikkutvalg og servicetilbud.

Rett bak hagen deres er det nyåpnet barnehage. For samboerparet var dette en viktig faktor da de bestemte seg for å kjøpe bolig i Sektanten på Neskollen.


Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Raumnes' redaksjon, men av Raumnes' annonseavdeling.

Raumnes er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på raumnes.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonse@raumnes.no