Raumnes

Annonsørinnhold

– Her har vi alt vi drømte om

– Her har vi alt vi drømte om

De er nybakte foreldre i nytt hus: – Her fant vi alt vi drømte om og vel så det, sier samboerparet Henrik og Katrine med nyfødte Didrik og tenåring i huset.

For snaut ett år siden flyttet Henrik Sørensen (38) og Katrine Fløisbonn (29), henholdsvis fra Siggerud og Fet, inn i tomannsbolig over to etasjer med adresse Tyren på Neskollen.

Paret er så fornøyde med både boligen og bostedet at de for lengst har startet sin egen markedskampanje for å lokke venner og kjente til øvre Neskollen.

De to sier at de «ble forelsket» i konseptet med tomannsboligene da de i fjor dro på visning.

– Jeg hadde vært et par ganger på besøk hos kjente på boligfeltet fra før og likte det jeg så. Jeg synes at Neskollen er et koselig, lite sted, forteller Henrik.

NÆRT Småbarnsforeldrene Henrik Sørensen og Katrine Fløisbonn mener nærheten til tilbudene og naturen og små forhold som de store fordelene der lille Didrik skal vokse opp.

NÆRT: Småbarnsforeldrene Henrik Sørensen og Katrine Fløisbonn mener nærheten til tilbudene og naturen og små forhold som de store fordelene der lille Didrik skal vokse opp.

– Så dro Katrine og jeg innom her og begynte å titte litt på noen prosjekter. Her falt vi for planløsningen. Vi synes begge at det er kult og veldig stilig her. Allerede da planla vi å få barn, og vi mener at dette er en veldig passe størrelse for oss, smiler paret fornøyd.

Flotte turløyper

Etter det har planleggingen resultert i lille Didrik som er bare fjorten dager gammel da paret viser fram boligen sin.

– Vi kommer begge opprinnelig fra litt mindre steder, og stortrives med at det er passe små forhold med barnehage og skole rett i nærheten. Dessuten kan vi gå fra husveggen hjemme og rett ut i skogen med ei flott turløype. I starten tenkte vi at det er langt til Oslo. Nå er vi overrasket over hvor fort det går å pendle til og fra jobb i Oslo, sier Henrik.

Neskollen Neskollen har mange turmuligheter.

Neskollen: Neskollen har mange turmuligheter.

Unik tomannsbolig

Konseptet med de kjedede tomannsboligene, som Udnes & Aas Utvikling AS står bak, er enestående i sitt slag på Neskollen. Her er det én boenhet i første etasje. Den andre boenheten går over både andre og tredje etasje. På toppen er det stor takterrasse og god utsikt. Alle rekkehusene er bygd med lokal arbeidskraft.

Boligen til Henrik og Katrine strekker seg over annen og tredje etasje, med fem soverom, åpen løsning mellom kjøkken og stue, ekstra daglig stue i annen etasje og stor takterrasse på toppen.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på planløsningene, forteller utbygger Ola Jakob Aas og prosjektleder Hans-Fredrik Bjørndalen.

TRAFF BLINK – Vi kan nyte flott utsikt fra stor uteplass uten å slite med stor hage, smiler Katrine Fløisbonn og Henrik Sørensen på takterrassen på tomannsboligen på Neskollen. Her har de bodd i snart ett år og er ikke i tvil om at de har funnet den rette boligen.

NÆRT: – Vi kan nyte flott utsikt fra stor uteplass uten å slite med stor hage, smiler Katrine Fløisbonn og Henrik Sørensen på takterrassen på tomannsboligen på Neskollen. Her har de bodd i snart ett år og er ikke i tvil om at de har funnet den rette boligen.

– Det er mer leilighetspreg på disse tomannsboligene enn hva man tradisjonelt forventer, sier Bjørndalen.

Katrine forteller at skepsisen til åpen kjøkkenløsning mot stua er lagt vekk.

– I stedet synes jeg vi har en sosialt fin løsning som fungerer fint. Med småbarn i huset er det også bra med lett tilgjengelighet til alt, sier hun.

Stressfri hage

Hvis stressfri er gressfri, har Katrine og Henrik drømmehagen: Takterrassen på litt over 50 kvadratmeter byr på fantastisk utsikt over tretoppene.

– Takterrassen gjør boligen helt spesiell for oss. Det er utrolig stille her oppe. Vi bor med rikelig med uteplass uten å ha hage, og det er jo unikt. For ikke å snakke om utsikten herfra, smiler Henrik fornøyd, som har skaffet seg drivhus med klar plan om både tomat- og chilidyrking.

Tomannsboliger Det er utrolig stille her oppe. Vi bor med rikelig med uteplass uten å ha hage, og det er jo unikt.

Tomannsboliger: Det er utrolig stille her oppe. Vi bor med rikelig med uteplass uten å ha hage, og det er jo unikt.

38 boliger med kortreist jobb

Udnes & Aas Utvikling AS bygger til sammen 38 boenheter på Tyren-feltet. Til nå er 16 solgt og innflyttet. Ytterligere åtte blir klare før sommerferien, og resterende bygging er i gang nå.

– Neskollen er nytt og friskt og har mange fordeler med nærheten til tilbudene og til naturen. Velforeningen her er en kjemperessurs og vi har erfart at dialogen mellom oss som utbyggere og velet er veldig god, sier Ole Jakob Aas.

Velet er de som skal ivareta driftsansvaret for lekeplasser og felles grøntområder på Neskollen for øvrig.

Lekeplass og tilpasning til tursti er del av prosjektet.

– Prosjektet her har trådt fram i løpet av et par års tid, og vi er veldig godt fornøyde med at byggingen og salget har gått i takt, sier prosjektleder Bjørndalen og Aas.

Udnes & Aas Utvikling AS ble etablert i 2012 av Stian Udnes og Ole Jakob Aas. Ved siden av Tyren-feltet har selskapet i dag fire eneboliger klare for salg rett bak den nye boligblokka på Søndre Auli.

Udnes & Aas Utvikling AS byr i dag på fem arbeidsplasser i tillegg til innleide tømrere, alle med lokal forankring.

– Konseptet vårt er å skape kortreist arbeid, smiler Aas og Bjørndalen i Nes-selskapet.

 - LOKALT BYGGER LOKALT Prosjektleder Hans-Fredrik Bjørndalen er tømrermester, og medeier Ole Jakob Aas er elektriker. Det betyr kort avstand og god dialog med huskjøperne fra start til mål for Udnes & Aas Utvikling AS, som bygger 38 boenheter på Tyren på Neskollen.

LOKALT BYGGER LOKALT: Prosjektleder Hans-Fredrik Bjørndalen er tømrermester, og medeier Ole Jakob Aas er elektriker. Det betyr kort avstand og god dialog med huskjøperne fra start til mål for Udnes & Aas Utvikling AS, som bygger 38 boenheter på Tyren på Neskollen.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Raumnes' redaksjon, men av Raumnes' annonseavdeling.

Raumnes er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på raumnes.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonse@raumnes.no