Raumnes

Annonsørinnhold

– Det har blitt mindre snømåking

– Det har blitt mindre snømåking

Eli og Leif Larsen bygde hus på Opakermoen i 1967. Nå har de lagt eneboliglivet bak seg og flyttet til Solsikken på Årnes.

Å flytte fra enebolig til en leilighet er for mange en stor omstilling. Larsen er en av mange som har tatt steget. I november 2018 flyttet ekteparet inn i en splitter ny leilighet i Solsikken 3. Å flytte fra «Mo´n» var en spesiell opplevelse.

– Vi hadde familie rundt oss, det var en familiekrok, med barn og slekt på alle kanter, sier Eli om tilknytningen til Opaker.

– Det var det verste jeg kunne gjøre, det var ingen som hadde trodd at vi skulle gjøre det, svarer hun på om hvordan det var å flytte.

– Men vi angrer ikke ett sekund på at vi flyttet i leilighet, sier Eli.

En enebolig betød mye arbeid, både innendørs og utendørs. Det slipper de med sin nye bolig i Solsikken. Denne vinteren har det blant annet blitt mye mindre snømåking på Larsen.

– Det er kanskje derfor vinteren har gått så fort i år, sier han, mens han ser seg rundt i den hjemmekoselige leiligheten.

Hyggelig prosess Espen Tørnby i MarBre AS har fulgt innflytterne i Solsikken tett og Eli og Leif er godt fornøyd det tette samarbeidet.

Hyggelig prosess: Espen Tørnby i MarBre AS har fulgt innflytterne i Solsikken tett og Eli og Leif er godt fornøyd det tette samarbeidet.

Beholdte sjarmen

Nes-bedriften MarBre AS sto for byggingen av Solsikken 3 og har i de siste månedene fylt opp leilighetene i den nye moderne leilighetsblokkene på Drognes. I blokken bor det mennesker i alle faser av livet, fra førstegangskjøpere til eldre ektepar som herr og fru Larsen.

Espen Tørnby i MarBre AS har fulgt innflytterne i Solsikken tett. MarBre AS tilbyr kundene en rekke tilvalg og arrangerer møter og befaringer. Eli og Leif forteller at prosessen har vært hyggelig og godt gjennomført. De har vært opptatt å få med den gamle sjarmen fra huset over til leiligheten i 2. etasje.

Travelt mot mai Eli fikk på plass alt fra kjelleren til et eget lyst og hyggelig syrom hvor hun syr bunader. – Leif er snill og lager middag mens jeg syr.

Travelt mot mai: Eli fikk på plass alt fra kjelleren til et eget lyst og hyggelig syrom hvor hun syr bunader. – Leif er snill og lager middag mens jeg syr.

– Nå er det helt perfekt! Vi flytta med hele hjemmet og det har blitt ganske likt som før, sier Eli. Selv om de måtte kvitte seg med noe, har vi fortsatt plass til det viktigste i kjellerboden, sier Leif.

Sprer seg på Årnes

Den lokale entreprenøren og utbyggeren er godt etablert i Nes og står for flere prosjekter på Årnes. Nå er de i full gang med Glomma Boligpark trinn 4.

Tett på Det har gått i ett med tilvalgsmøter siden vi startet, og med de ønskene jeg har hatt har det vært en morsom og spennende prosess, sier Tommy Martinsen, her med Øystein Linnes i MarBre AS.

Tett på: Det har gått i ett med tilvalgsmøter siden vi startet, og med de ønskene jeg har hatt har det vært en morsom og spennende prosess, sier Tommy Martinsen, her med Øystein Linnes i MarBre AS.

Tett på prosessen:

Tommy Martinsen venter på å kunne flytte inn på toppen av Glomma Boligpark når det står ferdig i oktober 2019. Før påske møtte han Øystein Linnes i MarBre AS på byggeplassen, for en kort befaring og ta noen viktige endringer i leiligheten. Som ekteparet Larsen har Martinsen også gjort flere tilvalg til sin framtidige leilighet. Kunder inviteres på byggeplassen når det er behov for avklaringer underveis i byggeprosessen.

– Det har gått i ett med tilvalgsmøter siden vi startet, og med de ønskene jeg har hatt har det vært en morsom og spennende prosess, sier Martinsen.

Mål om eget preg

MarBre AS følger kunden tett og har et ønske om å være tilstede, de bruker også sosiale medier til å publisere videoer som viser hvordan de ligger an med byggingen.

– For noen er det litt skummelt å flytte fra enebolig til en leilighet, derfor ønsker vi å være tilstede i prosessen, sier Linnes.

– Samarbeidet med MarBre AS har vært supert. Andre utbyggere burde lære av dem. De tar kundene på alvor, de gjør det vi blir enige om og de er veldig flinke, sier Martinsen om samarbeidet med MarBre AS.

 - Involveres Hvis det er avklaringen som trengs å gjøres, inviteres kunden inn på byggeplassen underveis.

Involveres: Hvis det er avklaringen som trengs å gjøres, inviteres kunden inn på byggeplassen underveis.


Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Raumnes' redaksjon, men av Raumnes' annonseavdeling.

Raumnes er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på raumnes.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonse@raumnes.no