Raumnes

Annonsørinnhold

Boligdrømmen på Bjertnestunet

Boligdrømmen på Bjertnestunet

– Det har vært en drøm å bygge med Norgeshus, vi har fått god hjelp helt fra starten, sier Aina Pedersen.

I februar flyttet Aina og mannen Sigbjørn sammen med sine to sønner på Bjertnestunet. Sammen med Norgeshus har de vært med i hele prosessen for å gjøre tilpasninger etter familiens behov.

En av de viktigste tilpasningene ble gjort på kjøkkenet, Ainas drøm var å kunne få et helt unikt kjøkken.

– Som kokk bruker jeg mye tid på å lage mat, både på jobb og hjemme, derfor var det viktig å gjøre de justeringene som jeg ville ha. Vi har også gjort flere tilpasninger, vi ønsket overbygg over balkongen, justeringer for en annen trapp og muligheten for et større garderobeskap, sier Aina.

Spesialtilpasset kjøkken Aina ønsket at kjøkkenet skulle gi henne like muligheter som på jobben som kokk på Sanngrund. f.v Prosjektleder Anders Brænden, tømrer Jan Fredrik Fallet, Aina Pedersen og Mats Evensen.

Spesialtilpasset kjøkken: Aina ønsket at kjøkkenet skulle gi henne like muligheter som på jobben som kokk på Sanngrund. f.v Prosjektleder Anders Brænden, tømrer Jan Fredrik Fallet, Aina Pedersen og Mats Evensen.

Norgeshus tilbyr tilpasninger etter kundens behov og blir nøye prosjektert i startfasen før kontrakten tegnes.

Utvider på Bjertnestunet

Prosjektleder i Norgeshus, Anders Brænden forteller at de ønsker å utvide på Bjertnestunet. Etter suksess med det første byggetrinnet, vil Norgeshus legge ut 30 nye tomter for salg i mai.

– Dette er et veldig koselig byggefelt med rolige omgivelser og romslige tomter. På vårt første byggetrinn har vi solgt 23 av 26 boliger. Vi skal totalt bygge 116 boenheter på det vi har tilgjengelig på Bjertnestunet sier prosjektleder hos Norgeshus JOS-Bygg AS Anders Brænden.

Neste byggetrinn vil bli 30 eneboliger bestående av ulike herskapshus i ulike størrelser og modeller, og håper at dette vil sette et eget «preg» på det nye delfeltet.

ønsker Kunden ønsket et overbygg over balkongen, noe som ble prosjektert før kontrakten ble undertegnet. I bakgrunnen kan en se andre boliger Norgeshus ved JOS-Bygg har satt opp.

ønsker: Kunden ønsket et overbygg over balkongen, noe som ble prosjektert før kontrakten ble undertegnet. I bakgrunnen kan en se andre boliger Norgeshus ved JOS-Bygg har satt opp.

Norgeshus så flere kvalitetstegn ved Bjertnestunet. Nærhet til natur er en viktig faktor for store og små. Glomma inviterer til aktivitet året rundt. Skolebussen bringer med seg elever fra første til tiende klasse trygt fram og tilbake til Bjertnestunet.

Familien flyttet fra en eldre enebolig på Opakermoen, de ønsket noe nytt slik at de kunne bruke mer tid med barna enn på oppussingsprosjekter.

– Bjertnestunet er et kjempefint sted med mye barn, gutta er mer ute enn når vi bodde på Mo´n. Det er trygt i gatene og lite trafikk, Skolebussen går fra rundkjøringen og rett til skolen. Og med FUVO-barn så er det fint å bo i nærheten av stadioen, sier Pedersen.

Sørger for kvalitet i alle ledd

Hver bolig bygges av et tømrerlag. På dette huset har Mats Evensen og Jan Fredrik Fallet jobbet nøye for å få alle detaljer og tilpasninger på plass. Evensen viser og forteller om Norgeshus papirløse system. Hvert tømrerlag har tilgang på et nettbrett hvor alt av nødvendige tegninger og dokumentasjon ligger.

Arbeid Jan Fredrik Fallet er i gang med innvendig arbeid på en tomannsbolig.

Arbeid: Jan Fredrik Fallet er i gang med innvendig arbeid på en tomannsbolig.

– Det er et system som effektiviserer prosessen og gjør at vi sparer tid og kan gi kunden nøkkelen når vi skal, legger Brænden til.

Norgeshus JOS-Bygg  er tydelige på at kvalitet er i førersetet i alle ledd, de ønsker å ha de beste snekkerne som er sterke faglig og kan ta ulike arbeidsoppgaver. Dette vises også ved at over halvparten av bedriftens ansatte er utdannet tømrermestere i tillegg til svennebrevet. Håndverkerne er lokale og kjenner området som bedriften opererer i.

Satser på unge krefter inn i framtida

– Vi har utplasseringselever fra Nes Vgs, og vi øsnker å gi de passende utfordringer slik at de ikke bare bygger samme hus om og om igjen. Det er viktig for at vi senere kan ta inn lærlinger og sikre oss gode håndverkere, sier Brænden.

I 2018 gikk Norgeshus JOS-Bygg til topps i landet med de mest fornøyde kundene med prosjektet Sangsvanelia trinn 1 i Nannestad. Med en KTI-score på 89 poeng av 100 mulige fikk de kundetilfredsprisen i klassen «prosjektmarked».

sparer tid Mats Evensen viser frem Norgeshus sitt papirløse system, et system som gir håndverkerne større mobilitet.

sparer tid: Mats Evensen viser frem Norgeshus sitt papirløse system, et system som gir håndverkerne større mobilitet.

Venter på sommeren

– De har hatt stålkontroll underveis, vi har fått blitt med i hele prosessen og blitt oppdatert underveis. Vi hadde høye forventinger, men det var såpass godt planlagt og vi følte oss trygge hele vegen.

Vi angrer ikke og det var verdt hver eneste krone, avslutter Aina, som ser fram til varmere vær for å sette i gang med å forme hagen rundt den splitter nye eneboligen.

Bjertnestunet Bjertnestunet med Funnefoss i bakgrunnen.

Bjertnestunet: Bjertnestunet med Funnefoss i bakgrunnen.


Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Raumnes' redaksjon, men av Raumnes' annonseavdeling.

Raumnes er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på raumnes.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonse@raumnes.no