annonse

Nes IBKs seniorer videre i cupen

På scoringslista
På scoringslista: Jørgen Westvang satte inn en av Nes IBKs scoringer i kampen mot Grei 3. Dette er et arkivbilde hentet fra en seriekamp i Neshallen sist sesong. Begge (Foto: John Arne Paulsen)
Cupavansement
Cupavansement: Truls Frogner spilte en god kamp for Nes IBK.

Nes Innebandyklubbs seniorlag fikk en knallstart på sesongen i helgen med avansement til tredje runde i Regionscupen.

John Arne Paulsen

INNEBANDY

Nes Innebandyklubbs seniorer åpnet sesongen med bortekamp mot Grei 3 i Regionscupen. I seriespillet denne sesongen finner vi Nes IBK i 4. divisjon, mens Grei 3 spiller i 3. divisjon. Helgens kamp, i Rommenhallen i Oslo, var altså et cupoppgjør der hjemmelaget nok var favoritt.

Jevnt og spennende

Lagleder Jørn Frogner sier til Raumnes at hans lag styrte mye av kampen fra start, uten at det endte med nettkjenning i første periode. Heller ikke hjemmelaget klarte å score før pause.

- Det ble en jevn og spennende kamp, sier Frogner.

Skudd i krysset

I andre spilleminutt i andre periode klarte bortelaget å få hull på byllen. Jørgen Aaserud fant Jørgen Westvang. Sistnevnte smelte til med et backhandskudd som satt helt opp i krysset til venstre for keeperen. Nes tok en fortjent ledelse 1-0.

Like langt

- Vi spilte oss også til en rekke flere sjanser, men det ble ingen flere mål fra vår side i midtperioden, sier Frogner.

Grei 3 klarte å utlikne helt på slutten av perioden, og lagene var dermed like langt før siste periode.

To scoringer av Dyre

Nes fikk en god start også på den perioden. Den hadde så vidt startet da Sondre Dyre sto på rett sted og satte inn 2-1 til Nes på en retur fra keeper etter et tungt skudd fra Kristian Engeflaen.

Ti minutter etterpå utliknet Grei 3 nok en gang, på et langskudd. Et minutt senere kom vinnermålet. Sondre Dyre fikk æren av å bli matchvinner med et vakkert dragskudd.

Spennende sluttminutter

De siste minuttene av kampen ble spennende.

- Grei 3 satte på et lite trykk for utlikning, og da vi i tillegg fikk to mann utvist i siste spilleminutt, måtte det jobbes ekstra hardt for seieren, sier Frogner.

Nes holdt stand helt til sluttsignalet gikk.

- Det gikk heldigvis bra, og for første gang på flere år er vi videre til tredje runde i cupen, sier Frogner.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.