annonse

Markerer seg positivt i Tour de Ski

RA201810180109977AR.jpg
Tiril Udnes Weng gikk 10 kilometer friteknikk i dagens 5. etappe i Tour de Ski. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Tiril Udnes Weng viste gode takter på dagens 10 kilometer fellesstart.

John Arne Paulsen

Etappe 5 i Oberstdorf, Tyskland, handlet om fellesstart 10 kilometer friteknikk for kvinnene. I startfeltet var Tiril Udnes Weng (21) fra Årnes.

Nes Ski-løperen var offensiv fra start og var i tetgruppa de første rundene. Hun lå på en 5. plass etter 6,3 kilometer. En runde før mål lå hun på en 16. plass. Så stagnerte hun litt den siste runden og endte til slutt på en 30. plass.

Forholdene var helt ok. Det regner i Oberstdorf, men vinden har løyet siden i går. Det gikk fort, det var konstant kriging i feltet. Samtidig handlet det om å unngå uhell og å holde seg på skiene.

- Det var veldig gøy å gå i et veldig tett felt. Det gikk skikkelig på trynet den siste runden, så jeg tapte en god del der. Jeg følte meg bra i dag. Det er høyt nivå, og jeg er ikke god nok til å henge på helt der framme ennå, sa Tiril til NRK etterpå.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.