annonse

Ledet 2-0 og 3-1, tapte mot bunnlaget

Skuffet
Skuffet: FUVO-trener Ørjan Heiberg er skuffet etter tap mot bunnlaget. FUVO kollapset etter å ha tatt ledelsen 3-1. (Foto: Thomas Frigård)

FUVO ledet både 2-0 og 3-1 borte mot bunnlaget Salangen, men måtte reise hjem uten poeng.

Jan Erik Hæhre

3. divisjon

- Vi gikk rett og slett opp i limingen siste halvtimen, og kollapset, slår trener Ørjan Heiberg fast etter at FUVO tapte mot bunnlaget Salangen søndag ettermiddag.

FUVO fikk ikke med seg poeng til tross for at de ledet 2-0 til pause og 3-1 med en snau halvtime igjen å spille.

- Ikke lett i nord

Hjemmelaget slo imidlertid tilbake, og åtte minutter før slutt tok de ledelsen 4-3, som også ble sluttresultatet.

- Det er tungt, og det er en preget gjeng her nå, sier FUVO-treneren før hjemturen.

Han slår fast at det aldri er enkelt å reise til Nord-Norge for å ta poeng, noe de altså fikk erfare. Heiberg peker blant annet på at Skedsmo også har tapt i Salangen denne sesongen.

- Må lære av dette

- Det vi gjorde i dag er ikke bra nok, og vi må lære av denne kampen, sier han.

Heiberg og spillerne er selvsagt skuffet, men FUVO-treneren vil ikke svartmale situasjonen.

- Vi er fortsatt over streken, og en tredjedel av sesongen gjenstår. Til helgen kommer Mjølner til Funnefoss, sier Heiberg.

Smiler igjen

- Vi skal smile igjen i morgen, sa Heiberg søndag ettermiddag etter kampen. han vil og kan ikke la spillerne deppe for lenge etter tapet. Om noen dager er det ny kamp, og nye poeng å kjempe om, og da må spillerne være på igjen for å kjempe om viktige seriepoeng i den jevne divisjonen.

FUVO så altså ut til å ha god kontroll på bortekampen mot bunnlaget Salangen. Armin Sistek og Preben Finstad sørget for at rødtrøyene ledet 2-0 til pause. Målene kom etter 25 og 31 minutter.

Dobbelt av Sistek

Salangen reduserte tre minutter etter pause, men Sistek sørget med sitt andre mål for at FUVO fortsatt ledet med to mål. Dette målet kom etter 54 minutter.

Salangen reduserte etter 65 minutter, utliknet fire minutter etter og da kampen var 82 minutter gammel fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 4-3.

Søndag kommer topplaget Mjølner til Funnefoss stadion.