annonse

Jenny fikk møte europamesteren i bordtennis

Gjevt besøk
Gjevt besøk: Jenny Trøhaugen (midten bak) fikk nylig møte europamester i bordtenis, Aida Husic Dahlen, (nummer tre fra høyre). Ordførerne Grete Sjøli, Roger Evjen (Aurskog/Høland) og Marinne Grimstad Hansen (Sørum) deltok også på besøket. Privat foto

Nesbu, Jenny Trøhaugen (18), fikk før jul møte Aida Husic Dahlen som nylig ble europamester i bordtennis. Det ble en minnerik opplevelse.

Tommy Simon Norum

- Selv om Jenny nå går på videregående skole og har sluttet på Skåningsrud skole ble hun invitert og fikk møte sitt idol for første gang, skriver Skåningsrud skole i en pressemelding.

Bakgrunnen for besøket er at Jennys mor, Laila Hagen, er kollega med bordtennisentusiast Egil Hauge i «Bordtennis for alle», som ordnet så Aida kom på besøk til skolen. Med på besøket deltok også landslagsspiller Fredric Nordsveen Johansen og landslagstrener Jan Bergersen. De tre ordførerne Grete Sjøli, Roger Evjen (Aurskog/Høland) og Marianne Grimstad Hansen (Sørum) deltok også på arrangementet både som skoleeiere og som selvskrevne gjester.

Skåningsrud skole har tidligere fått utebordtennisbord av "Bordtennis for alle", som omtalt i torsdagens utgave, har fått tre gavetildelinger fra Gjensidigestiftelsen. Under besøket på Skåningsrud lærte europamester Aida bort noen bordtennistriks, i tillegg til at de tre ordførerne fikk prøve seg i bordtennis.

Jenny Trøhaugen har trent bordtennis i flere år hos Hvam IL. Sammen med Odin Sørensen, også fra Skogbygda, slo de for noen år siden bordtennisballen fram og tilbake uten å bomme på 682 slag.

Skåningsrud skole og ressurssenter, som er en interkommunal skole for barn med spesielle behov, skriver i pressemeldingen at bordtennis gir elevene en mestringsfølelse uavhengig av kjønn, etnisitet og om de er funkjsonsfriske eller funksjonshemmede. Skolen skriver blant annet at en synsvak elev traff på mange slag, noe som imponerte tilskuerne.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.