annonse

Grøndahl Jansen gjorde jobben sin

Amund gjorde jobben
Amund gjorde jobben: Edvald Boasson Hagen og Amund Grøndahl Jansen (t.v.) under fellesstart menn elite VM i landeveissykling i Bergen søndag. (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

Amund Grøndahl Jansen fra Haga hadde det gøy i VM i Bergen i dag.

John Arne Paulsen

SYKKEL

Amund Grøndahl Jansen var en av rytterne på det norske laget under søndagens fellesstart i Sykkel-VM i Bergen. Han hadde det gøy, selv om han gjerne skulle sett at det ble norsk gull.

- Det var jo veldig imponerende oppmøte publikumsmessig, og til og med noen nesbuer å skimte, sier han.

Alexander Kristoff lå an til å vinne spurten, men så kom "supermann" Peter Sagan opp på siden og de nødvendige centimeterne foran over målstreken. Jobben til Grøndahl Jansen var å jobbe for Kristoff og Edvald Boasson Hagen.

- Alt i alt var det et morsomt sykkelritt, og jeg fikk gjort jobben jeg skulle gjrøe på en god måte. Det er alltid litt skuffende når det blir med en andreplass, men i et VM er det jo også stort, fastslår han.

Grøndahl Jansen sykler til daglig for nederlandske Team LottoNL-Jumbo. 23-åringen har hatt en god sesong. Ikke minst etter sommeren har han vist meget god form.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.