annonse

FUVO-kampen flyttet fram en halvtime

Toppscorer
Toppscorer: Kim Brenna er toppscorer i avdelingen, og må prestere godt de siste kampene for å sikre FUVO fortsatt plass i neste års 3. divisjon. FUVO møter LSK 2 hjemme mandag, og kampen starter en halv time tidligere enn annonsert før helgen. (Foto: John Arne Paulsen)

FUVO spiller mandag ettermiddag en svært viktig kamp hjemme mot LSKs rekrutter. Dommeren blåser i gang kampen en halvtime tidligere enn annonsert.

Jan Erik Hæhre

Kampstart var opprinnelig satt til klokka 17, og kampen er også annonsert med dette tidspunktet. Men FUVO-leder Tom Hagen melder i helgen at kampen er flyttet fram en halvtime. Så de som planlegger å se FUVO mot LSK 2 i ettermiddag må møte litt tidligere enn planlagt til en kamp som fra før hadde et tidlig starttidspunkt.

Kampen blir viktig for rødtrøyene fra Mo>n. FUVO har to seire på rad, moe serietoer Senja i forrige hjemmekamp, og sist mot tabellnabo Skjervøy borte. Den seieren sendte FUVO forbi Skjervøy på tabellen, og opp over nedrykksstreken.

Før mandagens kamp mot LSK 2 er FUVO igjen under nedrykksstreken. Skjervøy var søndag på tur til Romerike og slo Skjetten noe overraskende 3-1. Skjervøy er dermed på nytt tre poeng foran FUVO før mandagens kamp.

I tillegg vant Tromsø 2 1-0 hjemme mot Skedsmo i helgen, også det et overraskende resultat. Det er med andre ord som FUVO-trener Ørjan Heiberg har sagt i Raumnes tidligere i år, denne avdelingen er jevn og alle kan ta poeng fra alle.

FUVO gjorde en meget god kamp mot et toppet LSK 2 i Lillestrøm tidligere i år, men tapte til slutt 2-5 etter to baklengs på overtid. Det blir spennende å se hva LSK kommer med av spillere, da A-laget gjestet Tromsø søndag kveld.

FUVO trenger uansett all støtte de kan få i ettermiddag, og kampstart er altså en halv time tidligere enn annonsert.