annonse

- Et fotballtilbud, men også et sosialt tiltak

Hvam United
Hvam United: Trener, Tom Fidje (foran t.v.), håper at noen har lyst til å støtte Hvam United. Privat foto

Hvam United er et tilbud for spillere med nedsatt funksjonsevne. Etter oppstarten i februar har de gode resultater å vise til, og nå håper laget på at noen ønsker å gi støtte, eller bli med som hovedsponsor.

Tommy Simon Norum

- Vi består av en gruppe som ikke har så stor økonomisk kraft, mange av spillerne har trygd og har derfor ikke så mye å rutte med. Det koster å drive med idrett, sier Tom Fidje, trener for Hvam United.

Laget består av to tremannslag, og et femmannslag.

- Vi ønsker å fylle opp til et sjuerlag, og er det flere som ønsker å være med er de hjertelig velkommen, sier Fidje, og legger til at Hvam United har et tilbud til alle uansett nivå.

- Vi har alle fra dem som vil satse, til han eller henne som ikke har vært nær en fotball. Vi har stor spredning i gruppa med hva spillerne kan og spilleforståelse, sier Fidje.

Håper på støtte

- Laget er en fantastisk gjeng jeg er veldig stolt av, og jeg skal gjøre det jeg kan for å opprettholde og utvikle tilbudet, sier Fidje.

Nå håper han at noen vil støtte laget økonomisk.

- Vi er et lag uten hovedsponsor, og dersom noen har lyst til å sponse oss med noen kroner, er det ønskelig. Vi trenger penger til å dekke cuper, turneringer og sosiale samvær. Laget er først og fremst et fotballtilbud, men også et sosialt tilbud bygget på en sosial lest, sier Fidje.

Et bra tiltak

Fidje forteller videre at laget er et bra tiltak for dem som er med, og at mange av deltakerne er mye stillesittende.

- Vi startet opp i februar og er ganske nyoppstartet, sier Fidje, som ønsker foreninger eller bedrifter som ønsker å være sponsorer for Hvam United hjertelig velkommen.