BILDETEKST: Hadde ikke marginene på sin side: FUVO tapte 1-2 borte mot Skedsmo lørdag. Bildet er fra vårens oppgjør mellom de to lagene på Funnefoss stadion. Foto: Tommy Simon Norum

Seiersmålet kom på straffe

- Dette er beintøft, men det kan ikke være tungt i mer enn én dag før vi nullstiller oss.

Publisert 09.09.2017 kl. 19.29. Oppdatert kl. 19.29.

Det sier FUVO-leder Tom Hagen etter 3.-divisjonskampen mellom Skedsmo og FUVO på Skedsmo stadion lørdag.

Kampen endte 2-1 etter pauseresultatet 1-0. Otto-Alexander Tollefsen Dahl sto for FUVOs mål 76 minutter ut i kampen og utliknet dermed til 1-1. Men i det 83. minuttet pådro FUVO seg en straffe, og Skedsmo avgjorde kampen.


Feildømt straffe

- Etter vår mening fikk vi ei feildømt straffe. Det var langt ifra noen straffe, men vi skylder ikke på dommeren, sier Hagen.

Han beskriver kampen som jevn, men at FUVO ikke klarte å utnytte sjansene til sin fordel. Dette mener han er beskrivende for situasjonen generelt om dagen.

- Man kan nesten skrive repetisjonstegn på alle kampene i høst. Om det er mentalt, at vi ikke er gode nok eller hva det er vet jeg ikke. Men det er akkurat det samme som skjer i hver kamp. Vi hadde bra overtak på Skedsmo, og vi hadde kontroll, men vi slipper inn for mange mål rett og slett, sier Hagen.


Må nullstille seg

Nå ber han spillere og støtteapparat nullstille seg raskt og tenke på neste kamp.

- Det er ingen vits å grave seg ned. Det er seks kamper igjen, sier han.

FUVO stilte med følgende lag: Hans Petter Rønningen, Julian Risvik Paulsen, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Fredrik André Krogsæter. Otto-Alexander Tollefsen Dahl, Preben Finstad, Oliver Nicolai Nøvik, Marius Bentstuen Nordby (Shahin Hemat), Kristian Edøy Hanssen, Armin Sistek og Kim Brenna.


Les mer om: sport

Siste saker Gå til framsida

Maskinservice i 30 år

I 1987 så Jeka Maskin AS dagens lys. I 30 år har forretningen stort sett oppelvd oppgangstider.