Articles from Lisbet Bekkeli Amundsen

- Enten får man drive med dette, eller så må man gi f, sier Lars Finskud. Den våte høsten gjorde at planene om å bygge tørke ble framskyndet.

Med ja fra Nes kirkelig fellesråd er en planlagt økolandsby i Vormsund et skritt nærmere realisering. Denne uka legger Per Ødegaard planen ut på offentlig høring.

Skogbygda rundt ble nok en gang en løpefest for små og store. Raskest i langløypa i år var Ann-Heidi Scharning og Mattis Sjøli.

Greniskogrock er i ferd med å feste seg som en tradisjon. Helgas minifestival beskrives som en suksess.

Valglokalene har åpnet, og mange har allerede brukt stemmeretten. For første gang kan nesbuene i år velge valglokale i en annen krets enn den de hører til.

- Dette er beintøft, men det kan ikke være tungt i mer enn én dag før vi nullstiller oss.

En rekke aktiviteter står på programmet når det inviteres til kulturminnedager.

Ett kor, fire solister og et 17-mannsorkester skal få taket til å løfte seg i Nes kirke 28. januar.

Eva Aarhus Vandsemb har opplevd militær presisjon i sin kreftbehandling. Hun deler sine erfaringer med besøkende på kreftforeningens temakafé.

Livet er godt å leve. Nå. Slik har det ikke alltid vært. I mange år var livet styrt av alkoholen. Til slutt hadde han bare ett valg.

Gjennom stand og kursing skal det spres kunnskap for å skape et mer demensvennlig samfunn under folkehelseuka.

Hvordan er det å være ung i dag og falle utenfor samfunnets A4-rammer? Et nytt prosjekt skal gi stemme til ungdommer som faller utenfor.

Hvordan er det å være ung i dag og falle utenfor samfunnets A4-rammer? Et nytt prosjekt skal gi stemme til ungdommer som faller utenfor.

Fylkesmannen krever at Nes kommune legger til rette for at minst 80 prosent av bolig- og arbeidsplassveksten i kommunen skal skje på Årnes.

Møtepunkter der man kan treffe andre i samme situasjon er viktig for å holde seg oppe, mener Vidar Brovold.

Nytt antrekk til festen eller hverdags trenger ikke koste skjorta. Damene bak Fortunas Shop tilbyr brukt og nytt for en billig penge, og de har en klar tanke bak sitt nye forretningskonsept.

- Omdisponering av midler som er satt av til bygging av Vormsund ungdomsskole er uaktuelt for oss, sier Vivian Wahl (Sp).

De første treskerne er observert på jordene i Nes, men ordentlig fart i innhøstinga blir det nok ikke før om et par uker. Åkeren trenger varme og tørkevær.

De første treskerne er observert på jordene i Nes, men ordentlig fart i innhøstinga blir det nok ikke før om et par uker. Åkeren trenger varme og tørkevær.

Olav Viken satte mange spor etter seg i Nes, men han havnet i skyggen av sin lillebror Daniel. Olav etterlot seg imidlertid en koffert, og et dypdykk i den gir nytt liv til historien om mannen bak navnet "Heimvard".

82-åringen Bill Charney reiser jorda rundt i sin Staggerwing.

- Kjempegøy, sier ungdommene i Ørn 4H som har deltatt i sommerleir sammen med 1200 ungdommer fra hele Norge og de andre nordiske landene.

Innover der og bortover sånn ... Og i en lysning i skogen tar du av stien og kommer til en plass med ei lita rød stue, laftede uthus og utsikt over Langvatnet.

4. plass i lagsprint, ble et flott punktum for Ådne Gigernes i helgas rulleski-VM.

Spillerne ga alt for Martin Bakkejord Skolbekken i kampen mot Lørenskog. - FUVO er ikke bare fotball, men et eget miljø. Den støtten jeg får her betyr nesten alt, sier Skolbekken etter å ha fulgt kampen fra tribunen.