Articles from Jan Erik Hæhre

Nødetatene rykket fredag formiddag ut til melding om røykutvikling i et bolighus i Nes.

Nes kommune har et innsparingspotensial på flere titalls millioner kroner. Det viser en analyse som slår fast at kommunen er dyrere i drift enn sammenliknbare kommuner.

Haga samfunnshus
Lørdag inviterer Hagas A-lagsspillere til pepperkakebaking på Haga samfunnshus.

De vel 100 som tok turen til Nes kultur- hus tirsdag kveld, fikk dobbel dose med forfatter og musiker Levi Henriksen.

Nes Ishockeyklubbs seniorer tok sin andre strake seier i Runni- rinken søndag. Elias Heikkilä bidro på seks av lagets åtte mål.

Mange foreldre har reagert kraftig på at FUVO henvendte seg direkte til foreldrene til J13-spillerne. Team Nes-ledelsen har også reagert kraftig.

24 helt nye kontorplasser på toppen av Sparebankgården på Årnes er klare til bruk, og de aller fleste er allerede leid ut.

Brukerundersøkelser er et viktig verktøy for Nes kommune. Derfor er det også viktig at brukerne deltar på disse undersøkelsene.

Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland skal ha sin anbefaling klar i april. Før den tid er det mye arbeid som de to berørte kommunene skal gjennom.

Stig Schjervheim har drevet eget foretak siden 2001. Nå etab- lerer han seg i Årnes Næringssenter.

Nes Næringsforening skal tradisjonen tro dele ut flere priser til det lokale næringslivet. Også i år skal det deles ut en servicepris, og nå ber næringsforeningen om kandidater til denne prisen.

Team Nes er kvalifisert for spill i 1. divisjon for 14-åringer neste år. Laget blir det eneste fra Øvre Romerike sammen med Ull/Kisa i denne divisjonen.

De har snakket om å ta opp igjen tråden fra 2007. Men først da fikk en konkret spillejobb, møttes de for å øve. Og de fant tilbake til tonen umiddelbart.

Vormsund
Lillerommen pusses opp, og når oppussingen er ferdig ønskes det på nytt aktivitet i det ærverdige huset. Rådmannen ønsker en kommersiell aktør til å stå for driften av Lillerommen.

Fra 1. januar skal nesbuer kunne vies av ordføreren og varaordføreren.

Ada Grambo og Kristian Sætre har allerede oppnådd mye gjennom Oss mot mobbing. Lørdag giftet de seg i Ingeborgrud kirke.

Alleen Begravelsesbyrå har etablert seg med kontor på Årnes. Frank Wikne ser på det som sunt med litt konkurranse også i denne bransjen.

Viltnemnda søker søndag kveld etter en elg etter en kollsijon mellom bil og elg på fv. 177.

- Om vi klarer å få reversert dette kutt-forslaget, vil det bety mye for oss rundt i bygdene. Vi i Nes revy- og amatørteater er avhengig av de tilskuddene vi får.

R&Å-damene ga seg selv et håpløst utgangspunkt på søndagens kamp mot Høland.

Til tross for at det ropes høyt om økonomisk krise, styrer Nes kommune mot et lite overskudd. Det blir imidlertid betydelig mindre enn budsjett.

Nes Høyre vil slå sammen skolene Framtun og Auli. I tillegg mener de den generelle budsjetteringen av skoleutbyggingen må være mer realistisk.

- Vi ber kommunen utrede en ordning med flere aktører, i tillegg til kommunen.

Hvams bordtennis-lag i 2. divisjon fikk en god start på sesongen. De plukket med seg fem av åtte poeng på de fire kampene.

Sliter du med DAB-overgangen, er det hjelp å få. Ofte er det kun snakk om enkle grep for å få et godt resultat.