annonse

Wok Ben Tre må stenge sushibaren

Får ikke servere
Får ikke servere: Wok Ben Tre på Årnes har ikke papirene i orden og må holde stengt, i følge Nes kommune. (Foto: John Arne Paulsen)

Nes kommune pålegger sushiutsalget Wok Ben Tre å holde stengt.

John Arne Paulsen

ÅRNES

Strategi- og utviklingssjef Hege Holth og rådgiver Ingrid Elfstedt Glendrange i Nes kommune har gitt beskjed til innehaveren av Wok Ben Tre sushiutsalg på Årnes om at dørene må stenges. Årsaken er i følge kommunen at stedet mangler gyldig serveringsbevilling.

De to baserer dette på informasjon de har mottatt fra Arbeidsgiverkontrollen Øvre Romerike og på det som er registrert på stedets organisasjonsnummer.

- Nes kommune finner ikke gyldig serveringsbevilling på deres organisasjonsnummer, og dere har ikke lov til å drive Wok Ben Tre før dere har søkt og fått godkjent serveringsbevilling. Vi gjør oppmerksom på at dere må stenge Wok Ben Tre fram til ny serveringsbevilling foreligger, skriver Glendrange i brevet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.