annonse

Vervekampanje sikret Arne & Carlos-besøk

God stemning
God stemning: Tirsdag var tekstildesignerne Arne og Carlos på besøk hos Nes Sanitetsforening. De var premie for at foreningen har økt fra 32 til 69 medlemmer i februar. (Foto: Thomas Frigård)

En dobling av medlemstallet i Nes Sanitetsforening holdt til å vinne et besøk av strikkenestorene Arne og Carlos.

Thomas Frigård

Nes Sanitetsforening bestemte seg for å gjøre en jobb for å verve nye medlemmer. De økte fra 32 til 69 medlemmer, og ble premiert med besøk av Arne og Carlos.

- Vi bestemte oss for å gjøre en vervejobb, og det fungerte veldig godt. I tillegg har vi overtatt medlemmene fra Jerpestad og Ihle, sier Reidun Jensen i Nes Sanitetsforening.

God stemning

Vervekampanjen i februar førte til at foreningen mer enn doblet seg, og i tillegg fikk de en rekke nye medlemmer fra Jerpestad og Ihle. Ingen andre foreninger opplevde en slik vekst i februar måned og Norske Kvinners Sanitetsforening premierte veksten med et foredrag av de kjente tekstildesignerne Arne Nerjordet og Carlos Zachrison.

- Det er veldig hyggelig å komme hit og kunne fortelle litt om hva vi driver med, og det virker som det er god stemning i denne gjengen, sier Arne Nerjordet til Raumnes.

- Her det skjer

I forrige uke var det Opaker Sanitetsforening som ble premiert av Norske Kvinners Sanitetsforening, og de fikk Finn Schjøll på besøk. På Opaker var det totalt 100 gjester, og i sykehjemmets kantine på tirsdag var det mellom 60 og 70 gjester som fikk med seg foredraget til Arne og Carlos.

- I forrige uke ble sanitetsforeningen på Opaker premiert, så det er tydeligvis her borte det skjer, sa Carlos Zachrison.

Gøy med besøk

Duoen har laget ni bøker om håndarbeid og tekstildesign, der de benytter norsk tradisjonell håndverkskunst og norsk design i produksjon av gensere, pledd, skjerf, julekuler, skjerf, tøfler og annet. Fra sitt hus i Valdres har de blitt verdenskjent, og boka om julekuler er oversatt til 18 språk. Den nyeste boka deres handler om julekuler med en mus i forskjellige varianter. De ga et inspirerende foredrag om hvordan de arbeidet med håndarbeid.

- Det var veldig gøy å få besøk av Arne og Carlos, og det var helt tydelig at foredraget fenget. Det så ut som om de solgte bra med bøker også, sier Torill Fredhjem Onsrud i Nes Sanitetsforening.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.