annonse

Truet mann med kniv, stakk fra stedet og dundret gjennom en politisperring

Truet med kniv og rømte
Truet med kniv og rømte: En mann i 20-årene truet en person med kniv ved Dahl-kiosken. Da politiet kom, rømte gjerningsmannen gjennom politisperringene. Politiet ber om opplysninger fra vitner. (Foto: Thomas Frigård)

Natt til søndag skal en nesbu ha truet en mann med kniv ved Dahl-kiosken. I god Hollywood-stil flyktet han deretter gjennom en politisperring.

Thomas Frigård

Årnes

- Vi ønsker å komme i kontakt med personen som ble truet, og vi ber alle som vet noe om den aktuelle hendelsen om å kontakte politiet, sier politioverbetjent Håvar Bue.

Flyktet fra stedet

Ved 03-tiden natt til søndag fikk politiet en melding om at det var krangling mellom to menn utenfor Dahl-kiosken på Årnes. En person ble kastet i bakken, og en av de involverte skal da ha dratt fram en kniv som han truet den andre personen med.

- Vitner har fortalt at personen som ble truet kastet seg inn i en bil for å flykte fra stedet, sier Bue.

Måtte hindre kollisjon

Mannen med kniven skal da ha truet med våpenet foran bilen, og da bilen forsvant fra stedet skal gjerningsmannen ha slått en person som var vitne til hendelsen. Politiet ble tilkalt, men den mistenkte mannen forsvant fra stedet i en bil. Politiet satte deretter opp en politisperring for å stanse fluktbilen.

- Det viste seg at personen ikke hadde planer om å stanse, og han kjørte gjennom sperringen og videre mot Årnes sentrum, sier Bue.

Ønsker kontakt

Politiet kjørte etter, men de klarte ikke å spore opp bilen. Politiet hadde imidlertid sikret seg registreringsnummeret på bilen, og mannen ble pågrepet på søndag. Politiet foretok en ransakelse, og her ble det gjort funn av pistol og kniver. Mannen i midten av 20-årene er en kjenning av politiet. Men politiet har fortsatt ikke klart å bringe på det rene hvem som ble truet av gjerningsmannen. Her ber politiet om tips fra publikum.

- Vi ønsker å komme i kontakt med mannen som ble truet, og alle andre som kan ha vært vitne til denne hendelsen, sier Bue.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.