annonse

Stygg elgpåkjørsel på E16 i Nes

RA201710171019974AR.jpg
Dette er elgen som ble påkjørt på E16 torsdag kveld. Den måtte bøte med livet. En person ble fraktet til sykehus. (Foto: Raumnes-tipser)

Torsdag kveld smalt det igjen på E16. Bilføreren ble fraktet til sykehus.

John Arne Paulsen

Det var på E16 mellom Nybakk og Neskollen at en elgokse bykset ut i vegen foran en personbil etter mørkets frambrudd torsdag. Viltnemnda opplyser at det skjedde akkurat der Nikevegen munner ut i E16.
Det skal kun ha vært bilføreren i bilen. Raumnes får opplyst at føreren, en middelaldrende mann, ble påført kuttskader i ansiktet. Blodig ble han tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet. Skadeomfanget er foreløpig uklart.
Elgen var så hardt skadd at den måtte avlives på stedet.
Viltnemnda opplyser at dette er den tredje elgpåkjørselen som har funnet sted på omtrent samme sted i løpet av september og oktober, alle tre kuriøst nok på en torsdagskveld.
- Dette har vist seg å være et veldig farlig område. Folk må være veldig observante i hele området fra Kulmoen til grensen mot Ullensaker, sier Olav Mæhlum, viltnemndleder i Nes. Han legger til at risikoen for å kjøre på elg er tilsvarende stor på og rundt Herbergåsen.

Les mer i neste abonnementsutgave av Raumnes.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.