annonse

Solgte tegninger til inntekt for Redd Barna

Solgte tegninger
Solgte tegninger: Venninnene Amalie Kristianne Austad (6), fra venstre, og Tuva Kristin Nilsen Knashaug (8) solgte tegninger på dørene i Fenstad til inntekt for Redd Barna. Prosjektet ga totalt 361 kroner i inntekter. (Foto: Tommy Simon Norum)

Venninnene Tuva og Amalie solgte tegningene sine på dørene i Fenstad. Pengene vil de gi til Redd Barna.

Tommy Simon Norum

Fenstad

- Vi hadde egentlig tenkt å selge tegningene å ta pengene selv, men så tenkte vi å gi bort pengene til noen andre, sier Tuva Kristin Nilsen Knashaug (8) og Amalie Kristianne Austad (6).

De går begge på Fenstad skole og er naboer i Måltrostvegen.

- Vi har nesten gått i hele Fenstad og vi har vært i Tiursvingen, Måltrostvegen og Duelia, sier Tuva.

20 tegninger

Prisene på tegningene varierte og det meste de fikk for en tegning var 100 kroner.

- Onkelen min ville først gi 50 kroner, men så kom han med en hundrelapp, forteller Tuva, som legger til at de brukte former til å tegne forskjellige dyrefigurer.

Totalt hadde de tegnet over 20 forskjellige tegninger, og etter å ha besøkt alle dørene hadde de igjen fire tegninger.

- Det var noen som ikke ville ha og noen som ikke hadde kontanter, forteller Tuva.

Viktige bidrag

Totalt ga tegningene 361 kroner i inntekter, og Tuva og Amalie hadde også skrevet en lapp med informasjon om hva prosjektet gikk ut på.

- Pengene kan gi skoleplass i ett år, eller brukes til klær, helse og mat, forteller Tuva og Amalie, som har planer om å lage flere tegninger å selge.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.