annonse

Semitrailer sperrer rundkjøringa ved Neskollen

Tungberger
Tungberger: Nilsen bilbergning kom med tungberger fo rå få modulvogntoget opp på vegen igjen. (Foto: Tommy Simon Norum)
Lange køer
Lange køer: Det ble lang kø begge veger mens bergningen pågikk, til tross for at politiet slapp fram bilene i puljer. (Foto: Tommy Simon Norum)
Redusert framkommelighet
Redusert framkommelighet: Semitraileren som har kjørt av vegen i rundkjøringa ved Neskollen/Rød skaper redusert framkommelighet. (Foto: Ole Jonny Rustbakken, Raumnestipser)
Rett mann
Rett mann: Ole Jonny Rustbakken var rett mann på rett plass til rett tid. Som førstemann på stedet med refleksjakke og servicebil med varsellamper, hjalp han politiet med å dirigere trafikken. (Foto: Tommy Simon Norum)

En semitrailer har kjørt av vegen og sperrer rundkjøringa langs E16 ved Neskollen/Rød. Politi og bilberger er på veg.

Tommy Simon Norum

Raumnes har fått flere tips om at en semitrailer har kjørt av vegen i rundkjøringa langs E16 ved Neskollen/Rød.

- Utforkjøringen gjør at rundkjøringen er sperret, men bilene kjører motsatt veg slik at trafikken flyter, sier Raumnes-tipser, Ole Jonny Rustbakken, som var først på stedet og har sendt Raumnes et bilde.

Politiet meldte følgende på Twitter for kort tid siden.

- E16 ved Rød/Neskollen: Semitrailer som har kjørt av vegen på stedet. Ikke personskade. Politi og bilberger på vei. Redusert fremkommelighet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.