annonse

Røk ut i kvartfinalen

Hederlig tap
Hederlig tap: Tema Nes J13 tapte 2–3 mot Strømmen i kvartfinalen i Norway Cup. Strømmen tapte finalen mot Kolbotn. Privat foto

Jentene i Team Nes J13 gjorde en solid innsats i Norway Cup. Torsdag røk de ut i kvartfinalen mot Strømmen.

  • Thomas Frigård 63 91 18 11 Thomas@raumnes.no

Oslo – Det ble en meget spennende kamp mot Strømmen. Kampen var preget av store sjanser til hvert av lagene, men til slutt stakk et sterkt Strømmen-lag av med en knepen 3–2 seier, sier Jo Inge Maridal. Team Nes J13 er et samarbeid mellom felere klubber i Nes. Majoriteten av spillerne i J13-laget er fra Hvam IL, men laget har også spillere fra Raumnes&Årnes, Skogbygda og Fenstad FK/SK. Jentene spiller til daglig nier-fotball i 1. divisjon og sjuer-fotball i 3. divisjon og har i år deltatt på sin første Norway Cup. Søndag startet det innledende gruppespillet i pøsende regnvær, men det hindret ikke jentene i å ta en solid 9–1 seier over Haugerud IF. Dagen etter vartet jentene opp med en 2-0-seier mot Molde 2. Tirsdag var det klart for gruppespillets siste kamp mot Bergsøy. Kampen skulle avgjøre hvem som ville bli nummer en og to i gruppa. – Jentene fra Nes tok ledelsen 1-0, men Bergsøy satte inn en utlikning mot slutten. Kampen endte 1–1. Det måtte målforskjell til for å avgjøre rekkefølgen i gruppa, og med ett plussmål mindre enn Bergsøy endte Team Nes på 2. plass i gruppa, men var like fullt klar for A-sluttspillet, sier Maridal. Onsdag startet sluttspillet og i den første sluttspillkampen var motstander Batnfjord. Kampen var jevn og selv etter 10 minutter med ekstraomganger var det ikke kåret en vinner. Dommeren valgte da å avgjøre kampen på myntkast. Denne gikk i Nes-jentenes favør. Litt senere på kvelden ventet Hødd i åttendedelsfinalen. Team Nes jentene spilte en god kamp. Etter mange sjanser til begge lag trakk jentene det lengste strået og vant til slutt 1-0. I kvartfinalen ventet Strømmen. I en jevn kamp sto det 1–2 til pause, og i andreomgang utliknet Team Nes til 2–2 etter om lag halvspilt omgang. Da satte Strømmen inn sluttspurten, og etter utallige sjanser klarte de til slutt å sette ballen i mål og gikk seirende av banen etter en forrykende kamp. – Selv om jentene var skuffet etter å ha blitt slått ut, har de all grunn til å være stolte av hvor langt de nådde i sin første deltakelse i Norway Cup, sier Maridal. Strømmen tapte imidlertid 1–5 i finalen mot Kolbotn.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.