annonse

R&Å leverte årsbeste mot Kløfta

Tre poeng
Tre poeng: Stian Linderoth-Jensen (f.v.) , Mads Elvethun Hansen, Marius Solhaug, Niclas Dale Sramek og de andre R&Å-spillerne vartet opp med årsbeste mot Kløfta. Privat foto

I bortekampen mot Kløfta leverte R&Å-gutta trolig den beste prestasjonen i år. Laget kunne reise hjem med tre velfortjente poeng.

Thomas Frigård

Kløfta

- Jeg har ikke sett dette laget gjennomføre en kamp på en så sterk taktisk måte. Strukturen satt som støpt og gutta leverte godt i alle ledd. det var trolig den beste kampen laget har spilt i år, sier vikarierende lagleder Bjørn Støkker i R&Å.

Målløst til pause

R&Å åpnet med tap mot Skedsmo 2 etter sommerpausen, og i den kampen var spillerne preget av å fortsatt være i feriemodus. Trener Svein Pettersen har åpenbart trykket på noen riktige knapper den siste treningsuken. I torsdagens bortekamp svarte nemlig spillerne med å spille med en imponerende disiplin og god innsats i alle ledd. Bortelaget tok tak allerede fra start.

- Vi hadde gode muligheter til å lede etter første omgang, men vi satte ikke de sjansene vi hadde, sier Støkker.

Banens beste spiller

Han roser den nye midtstopperen til R&Å, Simon André Pettersen, og peker på at sammen med Øyvind Hofsrud utgjorde han en meget sterk stopperduo. Han roser også innsatsen til de andre to spillerne i bakre firer til R&Å, Fredrik Autio og Zhiar Sorchi. Banens beste spiller mener Støkker utvilsomt var midtbanespiller Marius Solhaug.

- Marius spilte skjorta av Kløfta-spillerne og han var banens desidert beste spiller. Det var gøy å se, sier Støkker.

Headet i mål

Etter 64 minutter løsnet det for gjestene fra Årnes. Marius Solhaug stusser en lang ball i bakrommet, og Mads Elvetun Hansen parkerer Kløfta-forsvarerne. Deretter setter han ballen iskaldt bak målmannen. R&Å hadde fått kampen dit de ønsket. Bare seks minutter senere rager Marius Solhaug høyest på en dødball, og han header ballen kontant i mål.

- Vi hadde kampen akkurat der vi ønsket å ha den, og alle gutta holdt seg til kampplanen hele vegen, sier Støkker.

På overtid presset Niclas Dahle Sramek Kløfta forsvaret til å spille ballen tilbake til keeper. Pasningen gikk i mål, og R&Å vant med dette 3-0.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.