annonse

På plass i det nye næringssenteret

Kontor for første gang
Kontor for første gang: IT-konsulent Stig Schjervheim driver sitt enkeltmannsforetak Connecticon, og etablerer seg nå for første gang med eget kontor. Han er på plass i Årnes Næringssenter, med god utsikt over Årnes. (Foto: Jan Erik Hæhre)

Stig Schjervheim har drevet eget foretak siden 2001. Nå etab- lerer han seg i Årnes Næringssenter.

Jan Erik Hæhre

Næring

- Jeg tror dette blir bra, sier han, sittende ved sin nye kontorpult i Årnes Næringssenter.

Schjervheim er ingeniørutdannet ved Møre og Romsdal ingeniørhøgskole i Ålseund, og har drevet enkeltmannsforetaket Connecticon siden 2001. Han tilbyr konsulenttjenester i IT-bransjen. Nå tar han steget inn i et kontorfellesskap for aller første gang.

- Dette blir bra, ikke minst i forhold til å utvikle min kompetansebredde og inår det gjelder tilgjengeligheten på oppdrag, sier Schjervheim om å etablere seg på et kontor, og med en fast adresse.

Selv om han driver i IT-bransjen, og at vi i 2017 kan kommunisere på helt andre måter enn for bare få år siden, tror han et fast møtepunkt og personlig kontakt fortsatt er viktig. Han har stor tro på synergieffektene av å etablere seg i dette nye kontorfellesskapet.

- Her får jeg en mer sentral plassering i forhold til kundene mine. Og selv om vi skriver 2017, blir jeg nok nå mer tilgjengelig for mine kunder, sier han.

I tillegg var det et ønske fra dem som etablerte Årnes Næringssenter å få på plass IT-kompetanse i kontorfellesskapet.

Schjervheim forteller at han har drevet i IT-bransjen siden 1995. I 2001 tok han altså steget vekk fra å være arbeidstaker og etablerte sitt eget enkeltmannsforetak, Connecticon.

- Forretningsideen var rett og slett å være små- og mellom store bedrifters IT-mann. Det er de bedriftene som er for små til å ha egen IT-tjeneste, men samtidig trenger profesjonell IT-hjelp, sier han, vel vitende om at de aller fleste bedrifter trenger denne tjenesten.

- Her vil jeg kunne ivareta kunder bedre, samt ta imot dem på et kontor, slår han fast.

I tillegg å tilby IT-tjenester innen drift og annet, driver han også med salg av IT-utstyr.

Han forteller at han har bred kompetanse når det gjelder IT, der han kan levere alt av tjenester. Og der han ikke når fram, vil han likevel være kundens mann i kontakt med en profesjonell tredjepart.

- Jeg regner jo ikke med at arbeidsoppgavene blir så mye endret, selv om jeg får eget kontor. Jeg vil nok være en del ute hos kundene, samtidig som det er utviklende å være i et kontorfellesskap, avslutter han.

Connecticon leverer IT-tjenester til Raumnes.