annonse

Over 500 var innom Hestens Juleshow

PONNIGALOPP
PONNIGALOPP: Det gikk fort for de minste på ponnigalopp.Alle (Foto: Harald Eigum)
GIKK UNNA
GIKK UNNA: Showet var preget av fart og spenning.
KVADRILJE
KVADRILJE: Kvadriljen imponerte mye.
TO DAGER
TO DAGER: Showet ble avviklet på lørdag og søndag.
AKROBATIKK
AKROBATIKK: Litt akrobatikk på hesteryggen ble det også.
GIKK LITT FORT I SVINGENE
GIKK LITT FORT I SVINGENE: Ni år gamle Malin Wangen Myrvold Hag syntes det gikk litt fort i svingene.
HINDERLØYPE
HINDERLØYPE: Det gikk bra for de aller fleste over hindrene.

ÅRNES Sist helg var det Hestens Juleshow på ridesenteret. Her fikk klubbens medlemmer virkelig vist hva de er gode for, og det ble et par timer med koselig underholdning for gammel som ung.

  • Harald Eigum 96 51 16 62 Harald@raumnes.no

Juleshowet har trettiårsjubileum i år, og årets forestilling var en markering av dette. Dette viser at rideklubben lever i beste velgående. Her var det blant annet spennende innslag som kvadrilje, dressuroppvisning, maratonkjøring, ponnigalopp og kostymehopping. De aller minste red ponnigalopp, mens de litt eldre viste hva de var gode for med blant annet en kvadrilje som kunne slå pusten av noen og enhver. Litt akrobatikk ble det også vist fra de dyktige rytterne.

Over 500 var innom showet

- Jeg er fra Minnesund, og rir her hver mandag, sier ni år gamle Mariell Tidem og er en av cirka 500 publikummere som var innom disse to dagene. Hun var veldig spent på forestillingen, og hadde ventet lenge på akkurat dette her.

- Jeg kjenner jo flere av dem som rir her i dag, så det blir artig å se hva de presterer på hesteryggen, avslutter Mariell.

Ni år gamle Malin Wangen Myrvold Hag var en av dem som viste seg fram på ponni og red ponnigalopp denne dagen.

Gleder seg til neste trening

- Jeg er født og oppvokst med dette, og mamma var med på starten av ridesenteret for tretti år siden. Det gikk litt fort i svingene i dag synes jeg, men det gikk jo bra for meg og ponnien, så jeg gleder meg allerede til neste trening, sier Malin Wangen Myrvold Hag.

Konferansierer var Tore Monjor og Marthe Nilsen som rutinert loset oss gjennom forestillingene.

Fornøyd med innsatsen

- Det var helt fantastisk innsats her i dag, sier Tore Monjor.

Alt ble gjennomført hundre prosent etter planen, og her var hest og rytter i fokus.

- Det mest spektakulære var nok Northug-oppvisningen vi hadde. Ski etter hest er alltid populært blant publikum, og var nok et av høydepunktene vi sent vil glemme her i dag. Alt i alt vil jeg si meg meget fornøyd med oppmøte og gjennomføring, og ser fram til videre drift av senteret, avslutter Monjor.

Det gikk litt fort i svingene i dag synes jeg, men det gikk jo bra for meg og ponnien, så jeg gleder meg allerede til neste trening.

Malin Wangen Myrud, ponnirytter

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.