annonse

Nesbuene ga 120 000 kroner

Konfirmantene i Nes kirke la ned en god innsats i årets fasteaksjon. Fra venstre
Godt resultat: Eivind Johannessen (sogneprest), Eirin Wexels-Riser, Selma Kristine Ulsted Bang, Magnus Hansen Øverby, Tord Røyne Hegerstrøm, Halvor Peder Greni Dystland og Hilde Renate Bergly (diakon). Arkiv (Foto: Tommy Simon Norum)

Årets fasteaksjon samlet inn 120 000 kroner, som er det nest beste resultatet i Nes.

Tommy Simon Norum

– Årets resultat er nest beste resultat for fasteaksjonen i Nes noensinne, sier diakon Hilde Renate Bergly, som ønsker å rette en takk til alle som bidro til det gode resultatet.

Resultatet i fjor ga 130 000 kroner, og Bergly håpet å kunne slå rekorden i år. Årets aksjon het «Ja vi elsker dette vannet» og pengene skal gå til Kirkens Nødhjelps arbeid med vann og sanitær i utsatte områder omkring i verden. Selv om fjorårets innsamlingsrekord ikke ble slått i år, er Bergly fornøyd med resultatet fra årets aksjon der både konfirmanter og andre hjelpere la ned en meningsfull jobb. Bergly registrerer at det også er økning i bruk av Vipps.

– De siste årene har det vært stadig færre som har kontanter tilgjengelig når bøssebærerne kommer, og derfor er det i år svært gledelig at gaver gitt ved bruk av Vipps er økende. Faktisk er Vipps-bidragene tredoblet i år sammenliknet med fjoråret, sier Bergly.

tommy@raumnes.no