annonse

Musikalsk julehilsen fra Nes storband

Julestemning
Julestemning: Nes storband og Stina Stenerud byr på julestemning under konserten i Nes kulturhus søndag. Arkiv (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)

For mange har det blitt en kjær tradisjon å få med seg Nes storbands julekonsert. Til søndagens konsert er det kun få billetter igjen.

Lisbet Bekkeli Amundsen

Søndagens konsert er den 12. i rekken, og storbandets faste vokalist, Stina Stenerud, får denne gangen selskap av Odd René Andersen. I en pressemelding fra storbandet heter det at han er kjent som en eksepsjonell artist med stemmeprakt i verdensklasse. Han har vært soloartist siden 1996 og har solgt til gull i Norge. Andersen har hatt en rekke radiohits og flere ganger vært supportartist for storheter som Tina Turner og Joe Cocker. Han var også korist for Sir Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum. Gjennom årenes løp har Odd René Andersen figurert i de fleste norske underholdningsprogram på TV. Under konserten på Årnes vil han framføre et knippe låter alene med storbandet, samt flere flotte duetter sammen med Stina Stenerud.

Musikalsk leder er Erland Helbø, som overtok ledelsen for storbandet i høst.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.