annonse

Lastebil i renna på Betelsletta

Betelsletta
Betelsletta: Lastebilsjåføren la seg ut for å gi plass til en personbil, og dermed begynte vegkanten å svikte. Etter å ha sklidd langs vegkanten, endte det med at lastebilhengeren veltet. (Foto: Tommy Simon Norum)
Myk kant
Myk kant: Lastebilen og hengeren hadde sklidd på vegkanten cirka 50 meter, før hengeren veltet ut på jordet. (Foto: Tommy Simon Norum)
Leserbilde
Leserbilde: En Raumnes-tipser tok dette bildet i forbipasseringen.

En lastebilsjåfør var uheldig og kom litt langt ut på kanten på Betelsletta fredag formiddag. Lastebilen og hengeren var lastet med stein, og ferden endte på jordet.

  • Jan Erik Hæhre;Tommy Simon Norum

- Jeg møtte en personbil og la meg ut, og da gikk kanten, sier sjåføren av lastebilen, som hadde uflaks fredag formiddag.

Lastebilen og hengeren var lastet med stein, og vogntoget var dermed tungt lastet.

- Vegkantene er bare jord og tåler ingenting. Berging er på veg, og jeg har også ringt politiet slik at de vet om det, sier sjåføren.

Materielle skader

Lastebilsjåføren forteller at den motgående personbilen kom langt ut, og at han la seg ut for å lage bedre plass. Dermed klarte ikke lastesjåføren å holde lastebilen på vegen, og den havnet i grøfta. Hengeren har sklidd cirka 50 meter langs vegkanten, før den veltet og ble liggende på siden.

- Det ser ut som om det har gått bra med både bil og henger, men jeg hadde uflaks, sier lastebilsjåføren.

Det oppsto ingen personskader i trafikkuhellet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.