annonse

Klarsynt fant liket

Trolig oppklart
Trolig oppklart: Klarsynte Michael Winger og Erlend Laupsa fant et lik i Skogbygda onsdag kveld. Bildet er hentet fra leteaksjonen. (Foto: Thomas Frigård)

Klarsynte Michael Winger pekte ut stedet hvor liket i Skogbygda ble funnet. Sammen med Erlend Laupsa fra Eidsvoll har den klarsynte trolig funnet den savnede Frank André Gundersen. Den døde personen bar ikke preg av ytre skader.

  • Thomas Frigård 63 91 18 11 Thomas.frigaard@raumnes.no

Skogbygda – Vi fant liket i går kveld, og mye tyder på at det er den savnde Frank André Gundersen, sier Erlend Laupsa fra Eidsvoll til Raumnes. Sammen med klarsynte Michael Winger, også fra Eidsvoll, var han ute og søkte etter den savnede 31-åringen onsdag kveld, og etter det Raumnes erfarer skal Winger ha pekt ut området hvor han mente at Frank Andre Gundersen skulle befinne seg. Laupsa hadd med seg spesialtrent hund i søket, og hunden skal kort tid senere har merkert for funn. De fant en død person, som tydeligvis har ligget i skogen i mange dager. Alt tyder på at dette er Frank André Gundersen. – Vi kunne ikke se noen tegn til ytre sakder på personen, og ingen tegn til blod. Men kroppen har ligget der lenge, og det har falt mye regn i den siste perioden. Det er umulig å si noe sikkert, sier Laupsa til Raumnes. Politiet har tidligere bekreftet at de har funnet et lik i Skogbygda, og at den døde kroppen skal obduseres. Familien til den savnede Frank André Gundersen er varslet om funnet. – Jeg kan bekrefte at det ble funnet et lik i Skogbygda onsdag kveld, men det er for tidlig å si om det er den savnede Frank André Gundersen, sier politiadvokat Haris Hrenovica til Raumnes. Hva dette funnet vil bety for drapssiktelsen mot de to nesbuene er for tidlig å si. Vi følger saken videre. Tips Raumnes på tlf: 415 42 956

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.