annonse

Idrettsrådet vil samle idrettslagene

Leder
Leder: Frode Pedersen ble innsatt som leder i Nes idrettsråd tidligere i år. Nå inviterer han og idrettsrådet alle idrettslagene til møte. (Foto: Øyvind Hofsrud)
: (Foto: )

Nes idrettsråd inviterer alle idrettslagene i Nes til klubbutviklingsmøte. Dette finner sted den 7. juni på Kulturkaféen.

  • Øyvind Hofsrud

Grunnen til at Nes idrettsråd ønsker å invitere idrettslagene til møte, er for at idrettslagene skal kunne dele erfaring med hverandre.

Leder for Nes idrettsråd, Frode Pedersen, forteller at han ønsker at så mange idrettslag som mulig dukker opp slik at de får mest mulig ut av møtet.

– Vi inviterer til dette møte slik at ledere fra de større og de mindre idrettslagene kan møtes i en sosial sammenheng. Kanskje de kan fortelle litt om forskjellige suksesshistorier og dele erfaringer, sier Pedersen.

Nes idrettsråd tror at en kveld som dette kan gi stort utbytte for dem som møter opp.

– Vi tror at de fleste idrettslagene kommer til å sitte igjen med mye etter en slik kveld. Hvis det er et idrettslag som sliter, eller som føler at det kunne drives bedre, så kan man her høste erfaring fra andre lag, sier Pedersen.

Han peker videre på at veien til å drive et idrettslag godt, går gjennom god kommunikasjon, og på møtet kan lagene høre hvordan andre lag løser forskjellige situasjoner gjennom kommunikasjon.

Den nyvalgte lederen i idrettsrådet ønsker å stille diverse spørsmål rundt viktige temaer i klubbene.

– Hva kan gjøres for at klubben vår skal drives bedre? Er det penger? Er det bedre kommunikasjon, spør Pedersen.

Som et resultat av samlingen på Kulturkaféen håper Pedersen og idrettsrådet at det skal bli flere slike sosiale arrangementer i løpet av et helt år.

– Jeg tror det er personer i alle idrettslag i Nes som sitter på mye kunnskap om hvordan forskjellige situasjoner kan løses. Idrettslagene har mye å lære av hverandre, de trenger bare møtes for å dele kunnskapen de sitter på, sier Pedersen.

oyvind@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.