annonse

Her bygges 16 nye leiligheter på Fjuk

Nye leiligheter
Nye leiligheter: Her i Vårvegen på Fjuk bygger Ole Albert (bildet) og Jørgen Bøhn i Vårveien AS 16 leiligheter. De første åtte står ferdig i desember. (Foto: Thomas Frigård)

I desember står de første åtte av totalt 16 nye leiligheter i Vårvegen på Fjuk ferdige. Leilighetene er prisgunstige og med ekstra takhøyde.

Thomas Frigård

Fjuk

- Leilighetene ligger i et landlig og stille område, som samtidig er sentrumsnært. Vi gleder oss til salgsstart i desember, sier Ole Albert Bøhn i Vårveien AS.

Arkitekttegnet

Sammen med sin fetter Jørgen Bøhn står han bak byggingen av 16 nye leiligheter i Vårvegen på Fjuk. Det første av to bygg ferdigstilles i desember, og da vil åtte av 16 leiligheter være ferdige. Leilighetene er i størrelse fra 45 til 60 kvadratmeter, og prisen er fra litt over to millioner til 2,6 millioner kroner.

- Leilighetene er prisgunstige, og de er arkitekttegnet. Blant annet har de ekstra takhøyde. Leilighetene i andre etasje har 2,6 til 3,5 meters takhøyde og dette gir mer romfølelse og mer lys. Det er ikke så mange leiligheter som har et slikt element, sier Bøhn.

Hems på soverommet

Utbyggerne har fordelt to store og to små leiligheter i hver etasje, og hver leilighet har to boder og en carport. Leilighetene i andre etasje har også en hems på soverommet, noe som også er et interessant element.

- Dette synes vi også er en fin detalj, og beboerne kan da velge om de vil sove på hemsen eller om de vil bruke dette rommet til noe annet, sier Bøhn.

Starter salgsprosessen

Utbyggerne har lagt vekt på å engasjere lokale håndverkere i byggingen av leilighetene, og de har også sørget for å oppgradere krysset Vårvegen-Øvre Hagaveg.

- Vi har oppgradert krysset med ny asfalt og nytt veglys. Innkjøringen har blitt mer oversiktlig, noe som øker sikkerheten. Dette kommer alle i nabolaget til gode, sier Bøhn.

Salget av leilighetene starter i neste måned, og utbyggerne har allerede fått en del forespørsler om boligene.

- Vi har mottatt en del interessenter og gleder oss nå til å starte salget, sier Bøhn.