annonse

Håper å starte byggingen av kolonihagehus i høst

Salget av Nes Strandhager har blitt litt forsinket. Målet er imidlertid å starte byggingen av hyttene til høsten. 	Illustrasjon
Salget forsinket: Smartbo AS (Foto: )

Salget av kolonihagehus ved Nes Strandhager er forsinket, men håpet er at byggingen av de første husene skal skje i løpet av høsten.

Thomas Frigård

Opaker

– Vi legger opp til en trinnvis bygging av husene, og målet er å kunne starte med første byggetrinn i høst. Da blir det overlevering av de første husene neste sommer, sier Espen Skoglund i Smartbo AS.

33 reserverte

I november i fjor skrev Raumnes at salget av hytter skulle starte i slutten av måneden, men det viser seg at salget har blitt utsatt. Mekleren som skulle stå for salget i Boa Eiendomsmegling AS sluttet i selskapet, og ifølge Smartbo AS førte dette til at de selv tok oppgaven med å selge hyttene. Dette salget har ikke kommet helt i gang.

– Vi har 33 reservasjoner, og vi startet arbeidet med å følge opp disse aktørene denne uka. Målet er at vi skal gjennomføre mange salg de neste dagene og ukene, sier Skoglund.

Ifølge planen skal det bygges 97 kolonihagehus på Hagenstranda, og rundt 300 hadde meldt sin interesse for prosjektet Nes Strandhager.

Første byggetrinn

Til sammen har altså 33 av disse reservert en hytte, og første byggetrinn vil være på høyresiden av hytteområdet sett fra elva. Rammeavtalen for prosjektet må først bli godkjent av kommunen.

– Vi jobber med å få godkjent rammeavtalen, og dette håper vi går i orden i løpet av kort tid. Da ligger alt til rette, sier Skoglund.

Årets flom berørte ikke hytteområdet på Hagenstrande i det hele tatt, og i tråd med kravene skal terrenget heves for å kunne tåle en 200-årsflom.

– Det betyr at en flom aldri vil bli et problem for dette området. Det er greit å vite, sier Skoglund.

thomas@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.