annonse

FUVO serieåpner hjemme mot Tromsø 2 mandag

Klare for seriestart
Klare for seriestart: Andre påskedag serieåpner FUVO hjemme mot Tromsø 2 på gresset på Funnefoss stadion. Julian Risvik Paulsen (f.v.), Marcus Langfoss Bjørnerud, Tom Robin Brenna, Ørjan Heiberg (trener), Fredrik Nilsen, Oskar Wang og Mads Rismoen gleder seg. (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)
Mye skader
Mye skader: FUVO-trener Ørjan Heiberg har slitt med mye skader i sin spillerstall den siste tiden. (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)

Andre påskedag serieåpner FUVO hjemme mot Tromsø 2. Nesbuene har imidlertid slitt voldsomt med skader i det siste.

Thomas Frigård

Opaker

- Vi har hatt en utfordrende periode med mye skader, og jeg tror mye av grunnen ligger i at vi har byttet underlag flere ganger de siste ukene. Men vi gleder oss til seriestart, sier FUVO-trener Ørjan Heiberg.

Tilnærmet det beste

Treningskampen mot HamKam forrige helg måtte FUVO utsette grunnet skader, og i generalprøven mot Ready manglet ti spillere. I mandagens serieåpning mot Tromsø 2 skal imidlertid mange av spillerne som har slitt med skader være kampklare igjen.

- Det blir en tøff kamp, men vi skal gå for tre poeng, Det betyr at vi skal spille direkte, og vi skal spille etter forholdene, sier Heiberg.

Ny formasjon

I slutten av mars gjennomførte FUVO-gutta en god treningsleir i Tyrkia, men de to siste kampene har nesbuene tapt i NM-kvalik mot Skedsmo og i treningskamp mot Ready.

- For å få flere strenger å spille på har vi har brukt litt tid på å spille inn en ny formasjon. Det har tidvis lugget litt, men gutta er topp motiverte og positive før avspark. Vi gleder oss til å komme i gang, sier FUVO-formann Tom Hagen.

Toppfotball i Nes

FUVO håper på at nesbuene støtter opp om laget i år, og at det dukker opp mange tilskuere på kampene. Den nye regionale ligaen har fått navnet Norsk Tipping-ligaen, og mange av lagene i FUVOs avdeling er fra Nord-Norge. Nesbuene har mål om å kjempe om en plassering blant de fire beste på tabellen.

- For første gang er et lag i Nes en del av landets toppfotball, og jeg håper vi skal trekke noen flere folk til kampene våre i år. Vi har satt oss et mål om å bli blant de fire beste i avdelingen, og det er et offensivt mål, sier Hagen.

Nilsen er kaptein

Han viser til at klubben har et ungt A-lag i år, og at de har hentet inn flere spennende nesbuer som har spilt i andre klubber. Fredrik Nilsen fra Fenstad har blitt hentet inn som en solid forsterkning fra Strømmen.

- Fredrik har tatt rollen veldig bra og han er en kjempeforsterkning. Han er en god referanse for de andre spillerne både på og utenfor banen, sier Hagen.

Spennende Wang

Oskar Wang fra Neskollen ble hentet inn fra KIL før denne sesongen, og 19-åringen er en av de mest spennende spillerne i årets FUVO-stall.

- Oskar har gode fotballferdigheter og han har stor arbeidskapasitet. Sammen med Oliver Nøvik har han imponert i vinter, og jeg tror vi kommer til å se mye av disse gutta i år, sier Hagen.

Kim Brenna scoret over 40 mål i fjor. Han har slitt noe med lysken i vinter, men det har han sannelig gjort en del tidligere også, uten at det har redusert antall scoringer.

- Jeg kan garantere at det kommer nye scoringer fra Kim i år. Han er i form, og han har scoret i nesten hver kamp i vinter, sier Hagen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.