annonse

FUVO er tilbake på vinnersporet

Opptyr
Opptyr: FUVO-trener Ørjan Heiberg er fornøyd med spillerne sine i kampen mot Rælingen. (Foto: Thomas Frigård)
: (Foto: )

FUVO har hatt en svak start på sesongen, men i lørdagens kamp mot Rælingen var de tilbake på det nivået de ønsker å være.

Thomas Frigård

Opaker

– Vi gikk på en mine mot Gjelleråsen, og vi var ikke på topp mot Hauerseter, I dag var vi tilbake på det nivået vi skal være. Gutta skal ha ros for den jobben de gjorde i dag, sier FUVO-trener Ørjan Heiberg.

God første omgang

FUVO har ett mål for sesongen, og det er å rykke opp til 3. divisjon, men Opaker-gutta startet sesongen med å bli knust av Gjelleråsen og deretter kapret de ett poeng mot Hauerseter. I lørdagens bortekamp mot Rælingen var det en ting som var godt nok. Tre poeng. Men nesbuene møtte et lag som hadde åpnet sesongen med to strake seiere og en målforskjell på 5–0.

– I dag leverer vi en god første omgang, og senker oss litt i andre. Men vi er mye bedre enn Rælingen, og i første omgang hadde de knapt nok ballen, sier Heiberg.

Ikke helt fornøyd

Etter 27 minutter headet Julian Risvik Paulsen FUVO i ledelsen på et vakkert hodestøt, og i slutten av omgangen vartet FUVO opp med en scoring vi har sett flere titalls ganger tidligere. Lang ball i bakrommet, målmaskinen Kim Brenna parkerer forsvaret og banker ballen iskaldt i nettet bak keeperen, 2–0 til FUVO. I andre omgang senket FUVO seg noe, og Rælingen kom mer inn i kampen.

– Jeg er ikke helt fornøyd med det vi leverer i andre omgang, sier Heiberg.

Viktige poeng

I første halvdel av andre omgang var det en sjansefattig kamp, men etter 70 minutter hadde Ørjan Hopen bestemt seg for å endre dette bildet. Han banket et frispark inn i vinkelen, og dermed ledet bortelaget 3-0, og kampen var i realiteten punktert. Etter dette hadde FUVO flere store målsjanser.

– Vi hadde flere store sjanser som vi ikke klarte å utnytte på slutten av kampen, men i stedet reduserte Rælingen på en corner. Det var unødvendig, og det irriterer meg litt. Men vi er fornøy med tre viktige poeng i dag, sier Heiberg.

Bygger stein på stein

Kampen ebbet ut med 3–1 til FUVO, og laget har med dette klart å heve seg fra det de har prestert i de første kampene. Nå venter tre tøffe oppgjør mot henholdsvis Strømmen 2, Ull/Kisa 2, og Kløfta.

– Spillemessig har vi løftet oss flere hakk, og vi har klart å bygge stein på stein. Vi skal bare fortsette og jobbe med å bli bedre og bedre for hver dag, sier Heiberg.

thomas@raumnes.no