annonse

Christina Waage feirer jula hjemme i Nes

Julefeiring
Julefeiring: Miss Universe-deltaker Christina Waage feierer jula hjemme på Auli sammen med familien. Privat foto

Miss Universe-deltaker Christina Waage (21) har hatt en travel førjulstid. Jula feirer hun hjemme på Auli, før hun skal jobbe videre med finaleforberedelsene.

Tommy Simon Norum

- Jeg er i godt i gang med finaleforberedelsene, og jeg er akkurat ferdig med eksamen, sier Christina Waage, Miss Norway-vinner 2016 og Miss Universe-deltaker.

Etter at hun vant Miss Norway-konkurransen 30. juli har hun flyttet til Ålesund, der hun tar bachelorgrad i sykepleie ved NTNU. Ved siden av en travel skolehverdag, jobber hun hardt mot Miss Universe-konkurransen i Filippinene i januar.

- Jeg skal til kostymedesigneren i Stavanger i romjula, i tillegg til flere møter med sponsorene, forteller Waage.

Julefeiring på Auli

Kostymet Christina skal bruke i Miss Universe-finalen skal være inspirert av Norge. Tidligere har de norske deltakerne brukt norske bunader, noe Christina forteller at blir altfor varmt i Filippinene.

- Vi skal lage et nasjonalkostyme der vi henter inspirasjonen fra ut ifra Norge med is, snø, fjorder og vann, sier Waage, som fortsatt er i eksamensmodus og venter på resultatene.

Nå skal hun imidlertid ha en pust i bakken, og feiere jul sammen med familien på Auli.

- Det blir julaften sammen med foreldre, søsken og farmor. De blir hyggelig, og julen er en av de beste tidene på året, ved siden av påske, sier Waage.

Topp 20

Christina drar til Filippinene 12. januar, og blir der hele januar fram til finalen.

- Det har gått litt opp for meg nå, og i en forhåndsomtale leste jeg at Norge var plassert blant topp 20-landene i finalen. Det er mye spenning rundt finalen, og spesielt rundt nasjonalkostymet, sier Waage.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.