annonse

Brenna banket inn sitt 12. seriemål og sørget for ny seier til FUVO

Målmaskin
Målmaskin: Kim Brenna banket inn sitt 12. seriempl for sesongen i kampen mot EIF. Det holdt til tre viktige poeng for FUVO. (Foto: Thomas Frigård)
: (Foto: )

Bortekampen mot EIF ble vanskelig for FUVO, men et drømmemål av målmaskinen Kim Brenna sikret tre poeng. FUVOs toppscorer har nå 12 mål på seks seriekamper.

– Jeg er akkurat i rute til å lande på 52 mål i år, og det er jo ganske bra. Men, det er litt tidlig enda, fleiper Kim Brenna etter mandagens bortekamp mot Eidsvold IF.

Få målsjanser

Mandagens bortekamp mot EIF ble en vanskelig kamp for FUVO. Hjemmelaget la seg nemlig svært lavt, og det var tydelig at de satset på å tette alle rom for å hindre å gi FUVO plass til å boltre seg i. På en tørr kunstgressbane ble det også vanskelig for gjestene å få fart på ballen.

– Det ble en utrolig kjedelig kamp med få målsjanser. EIF var dyktige til å ta vekk rommet, og de spilte smart, sier Brenna.

Knalltreff med venstre

Det sto 0–0 til pause, men FUVO hadde full kontroll på kampen. Etter 63 minutter dro Ørjan Hopen seg fra på høyresiden, og han slo et innlegg på bakre stolpe. Her sto Kim Brenna umarkert, og det straffer seg. På el volley klinket han til ballen med venstrebeinet fra rundt ti meter, og ballen føk inn i det lengste hjørnet. Utakbart for keeper.

– Jeg kan ikke huske at jeg har truffet så godt med venstrebeinet før, og det var godt å se den gå inn, sier Brenna.

Har mål om 40

Det var Brennas 12. seriemål på seks kamper, og hans sjuende mål på de siste to kampene. Med et snitt på so mål i kamp vil han ende på over 50 mål ved sesongslutt.

– Jeg har et mål om å score over 40 mål, og det mener jeg bør være realistisk, sier Brenna.

Sikret tre poeng

FUVO-trener Ørjan Heiberg er fornøyd med tre poeng mot EIF, men han er ikke toppfornøyd med kampen rent spillemessig.

– Det var trangt og tett for oss, og vi spiller ikke mer enn en brukbar kamp. Men, vi tok tre poeng, og det er det viktigste i slike kamper, sier Heiberg.

Yngre spillere

FUVO-laget har att en del skader de siste ukene, og flere av juniorspillerne har sluppet til. De har klart seg godt.

– Vi har hatt en del skader, og det gir oss muligheten til å slippe til en del av de yngre spillerne. De har gjort sine saker bra, og det er fint for dem å få denne erfaringen, sier Heiberg.

– Vi er i rute

FUVO red kampen av på stillingen 1-0, og de står med dette med 16 poeng etter seks kamper. Kløfta leder avdelingen med 18 poeng etter sju kamper. FUVO er a-poeng med Ull/Kisa2 og de ligger på delt 2. plass.

– Jeg synes vi er i rute, og jeg synes vi fikk en god test i kampen mot topplaget Kløfta, sier Brenna.

Skal vinne

FUVO slo Kløfta 5-2, og de har dermed fått testet nivået på et av de aller beste lagene i avdelingen. Lørdag spiller FUVO hjemmekamp mot Fet, og deretter møter de Aurskog Finstabru på mandag. Dette er to viktige kamper for FUVO.

– Vi har to viktige kamper nå, og vi skal ha fullt fokus på kampen mot Fet, så får vi ta Aurskog-kampen når den tid kommer. Vi har 16 mål på de to siste hjemmekampene, så vi går inn mot Fet-kampen med god selvtillit. Det er en kamp vi skal vinne, sier Heiberg.

Thomas Frigård

thomas@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.