annonse

Ble for tøft for Lotta i semifinalen

Videre
Videre: Lotta Udnes Weng er klar for semifinalen i verdenscupen i sprint i Drammen. (Foto: Erik Borg)

Lotta Udnes Weng tok seg fram til semifinalen i verdenscupsprinten i Drammen. Her ble det stopp.

Thomas Frigård

Drammen

Nes Ski-utøverne Lotta Udnes Weng og Amalie Håkonsen Ous var kvalifisert til kvartfinalen i verdenscupsprinten i Drammen i onsdagens prolog. I sitt heat sikret Lotta seg en andreplass, bak svenske Stina Nilsson. Hun var dermed klar for semifinale. Håkonsen Ous kom på sisteplass i sitt heat, og hun var med dete ute av sprinten.

I semifinalen fikk Udnes Weng sammen med blant annet Stina Nilsson, Hanna Falk, Ingvild Flugstad Østberg og Aino-Kaisa Saarinen. Weng fikk det tøft og havnet sist i heatet, og hun klarte dermed ikke å kvalifisere seg til finaleheatet. Finalen ble vunnet av Stina Nilsson (SVE) foran Krista Parmakoski (FIN) og Hanna Falk (SVE). Ingen norske utøvere klarte dermed en pallplassering i sprinten.

Tiril Udnes Weng klarte ikke å kvalifisere seg til kvartfinalen, hun havnet på en 47. plass, 10 sekunder bak vinneren, Krista Pärmäkoski, fra Finland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.