annonse

Baklukemarked ble suksess

Tre  generasjoner  samlet  på  marked.    Fra  venstre
TRE GENRASJONER: Stine Skovereng, Herman Skovereng, Emma Hansen Skovereng, Sofie Skovereng, Toril Johansen, Karoline Hansen Skovereng og Mina Hansen Skovereng. (Foto: Harald Eigum)
Solgte ikke så mye
Solgte ikke så mye: Randi Volden hadde pakket bilen sin smekk full, men solgte ikke så mye. Jeg prøver seg på nytt senere, sier hun. (Foto: Harald Eigum)

Noen gjorde kupp og andre fikk solgt ting de ikke lenger har bruk for. Baklukemarked i Fenstad ble suksess.

  • Harald Eigum

For andre gang i historien ble det på søndag arrangert baklukemarked på Fenstad. Arrangøren håper det blir en ny tradisjon.

– Vi hadde et slikt marked i september i fjor også, og i vår har vi samlet noen og tretti bilen her på stadion, sier en av ildsjelene bak markedet, Ingrid Hele Østvold.

Hun opplyser at overskuddet av inntektene går uavkortet til Fenstad Fotballklubb. Været var på arrangørens side, og fotballklubben hadde åpen kiosk. Det hele ble en hyggelig familiedag.

Tre generasjoner

Toril Johansen hadde med tre generasjoner Skovereng på markedet.

– Jeg har gjort noen kupp og har blant annet kjøpt en barnestol. I fjor hadde jeg med meg bilen og solgte noen småting, men i dag måtte jeg passe barnebarn, men hva var vel ikke mer naturlig da, enn å ta dem med på marked? Et av barnebarna mine vil at vi skal se på en sparkesykkel. Kanskje vi får prutet litt på prisen, og da blir det handel, avslutter Johansen.

Solgte ikke så mye

En av dem som hadde fylt opp bilen var Randi Volden. Hun hadde pakket Volvoen maksimalt med alt fra krus og bøker til dekken til hest.

– Jeg har ikke solgt så mye, men vi har i hvert fall været med oss, og selv om det ikke gikk så bra denne gangen, får vi bare prøve på nytt, avslutter Volden.

Etter at markedet var over var det tid til litt refleksjon.

– Det var litt færre kjøpere her nå enn det var i høst, men vi er optimistiske og håper at publikum etter hver skjønner at dette er et slags loppemarked som brer om seg og blir stadig mer populært. Uansett fikk vi inn drøyt 2900 kroner til Fenstad Fotballklubb, og det er vi svært godt fornøyd med, sier Østvold.

redaksjon@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.