annonse

Anders Myrvang går til ny jobb

Snart ti år
Snart ti år: I snart ti har Anders Myrvang vært prosjektleder for bygg og anlegg i kommunen. (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)
Nyter sommeren
Nyter sommeren: Prosjektleder for kommunale bygg, Anders Myrvang, har sluttet i kommunen og han rundet mandag 50 år. For øyeblikket nyter han sommeren i en seilbåt i Kroatia. Privat foto

Etter snart ti år som prosjektleder i kommunale bygg velger Anders Myrvang å forlate Nes kommune. Han fikk et tilbud han ikke kunne si nei til.

Thomas Frigård

- Jeg har hatt en fantastisk fin tid i Nes kommune, og jeg kommer til å savne kolleger og det gode miljøet, sier Anders Myrvang.

Akershus Energi

Haga-mannen rundet 50 år på mandag, og han har nylig sagt opp sin stilling som prosjektleder for bygg og anlegg i Nes kommune. Dette er en stilling ingeniøren har hatt i snart ti år. Han har trivdes svært godt i kommunen, men han fikk et tilbud han ikke ønsket å si nei til.

- Jeg skal begynne i en liknende stilling i Akershus Energi på Rånåsfoss. Jeg hadde sett for meg å jobbe i Nes kommune til jeg ble pensjonist, men det dukket opp en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Myrvang.

Svømmehallen

I løpet av sine ti år som prosjektleder for bygg og anlegg har han vært delaktig i en rekke byggeprosjekter, men han vil trekke fram Nes Svømmehall som det mest spennende og utfordrende prosjektet han har vært med på.

- Svømmehallprosjektet har vært et veldig spennende prosjekt, og det har vært gøy å få så mange fagfelt til å jobbe sammen og dra i samme retning, sier han.

Nye utfordringer

Han viser til at den nye ungdomsskolen i Vormsund også har vært et spennende prosjekt, og han er spent på hvordan dette bygget blir seende ut. Han gleder seg nå til å starte i sin nye jobb på Rånåsfoss, og første arbeidsdag er allerede i neste uke.

- Det er en liknende jobb som jeg har hatt i kommunen, men det blir en del nytt når det gjelder bygningsmasse. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Myrvang.

For øyeblikket nyter han brennhete dager i en seilbåt i Kroatia sammen med familie og venner. Mandag rundet nesbuen 50 år, og mandag kveld ble dette markert på en bedre restaurant.

- Vi koser oss med 38 grader i skyggen, og vi skal markere jubileet litt i kveld. Neste uke er det tilbake til ny jobb, det blir bra, sier han.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.