Nyheter

Heder for gravejournalistikk

Raumnes-journalist Thomas Frigård ble tildelt hederlig omtale for sitt journalistiske arbeid under LLAs landsmøte i kveld.

Scoret 40 på bortebane

Håndballdamene til R&Å er for lengst klare for opprykk, og de går fra utklassing til utklassing. Mot Kløfta vant de nok en gang med 18 mål.

Smart Rens ber kommunen om objektivitet

Styret i Årnes Passasjen har krevd at Smart Rens må flytte ut. Uenighetene ser ut til å eskalere, og advokaten til Smart Rens viser til mulig inhabilitet og ber om objektiv behandling.

Halvtimesavganger for bussen til Gardermoen

Det melder Ruter i en pressemelding. I tidsrommet 06.00 til 18.00 mandag til fredag blir det altså 120 nye avganger på denne ruta.- Styrkingen av kollektivtilbudet lokalt i Nes har gjort det lettere å komme seg rundt i regionen med buss, både...

Helikopterjakt etter biltyv

ÅrnesVed hjelp av helikopter pågrep politiet en biltyv på Årnes17 tiden Tirsdag ettermiddag rykket politiet ut med helikopter for å jakte på en biltyv. Bilen var blitt meldt stjålet i Oslo mandag, og tirsdag ettermiddag mottok politiet...

Hvem skar opp dekkene?

Man står fortsatt uten svar på hvem det var som stakk hull i dekkene til SNO-representanten som sjekket ulvespor ved Flolangen.