BILDETEKST: Voldshendelse: Politiet rykket natt til lørdag ut til Årnes sentrum etter melding om at to personer var blitt slått ned og en sparket utenfor Tessas pub og kaffebar. Arkivfoto: Tommy Simon Norum

Nesbu i 30-årene slo ned to personer

Natt til lørdag skal en mann i 30-årene fra Nes ha slått ned to personer. Det kom også melding om at en person ble sparket utenfor Tessas pub og kaffebar i Årnes sentrum.

Publisert 09.12.2017 kl. 17.43. Oppdatert kl. 17.43.

- Vi fikk melding om en voldssak klokken 02:50 natt til lørdag, der en person var blitt slått ned på Tessas pub og kaffebar, forteller Per Stenslet, operasjonsleder ved Øst politidistrikt.

- Fornærmede som ble slått ned skal ha klaget på smerter i bakhodet, opplyser Stenslet videre.


Ny slossing

- Før politiet kom til stedet fikk vi melding om ny slossing, og at mistenkte skal ha slått ned en annen, sier Stenslet, som videre forteller at det litt over klokken tre kom melding om en person som skal ha blitt sparket utenfor utestedet.

Politiet ankom deretter stedet og fikk kontroll på mistenkte, en mann i begynnelsen av 30-årene fra Nes.


Kjørt til Kongsvinger

Fornærmede som ble slått ned fikk en kul i bakhodet, og snakket med ambulanse på stedet. Fornærmede ble deretter kjørt til Kongsvinger sykehus for sjekk.

- Fornærmede er en 19-åring fra Nes. Hendelsen endte med at ingen ble pågrepet, men en mulig anmeldelse i ettertid, sier Stenslet.


Les mer om: nyheter

Siste saker Gå til framsida