BILDETEKST: Julestemning: Nes storband og Stina Stenerud byr på julestemning under konserten i Nes kulturhus søndag. Arkivfoto: Lisbet Bekkeli Amundsen

Musikalsk julehilsen fra Nes storband

For mange har det blitt en kjær tradisjon å få med seg Nes storbands julekonsert. Til søndagens konsert er det kun få billetter igjen.

Publisert 08.12.2017 kl. 16.22. Oppdatert kl. 21.55.

Søndagens konsert er den 12. i rekken, og storbandets faste vokalist, Stina Stenerud, får denne gangen selskap av Odd René Andersen. I en pressemelding fra storbandet heter det at han er kjent som en eksepsjonell artist med stemmeprakt i verdensklasse. Han har vært soloartist siden 1996 og har solgt til gull i Norge. Andersen har hatt en rekke radiohits og flere ganger vært supportartist for storheter som Tina Turner og Joe Cocker. Han var også korist for Sir Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum. Gjennom årenes løp har Odd René Andersen figurert i de fleste norske underholdningsprogram på TV. Under konserten på Årnes vil han framføre et knippe låter alene med storbandet, samt flere flotte duetter sammen med Stina Stenerud.

Musikalsk leder er Erland Helbø, som overtok ledelsen for storbandet i høst.


Les mer om: nyheter

Siste saker Gå til framsida