annonse

Spilte for fullt hus i Berlin

Amanda Delara entret scenen i Berlin sammen med en cellist og trommeslager, og spilte for et lydhørt tysk publikum. I tillegg til opptreden i Berlin, har hun spilt i London og på by
Amanda Delara entret scenen i Berlin sammen med en cellist og trommeslager, og spilte for et lydhørt tysk publikum. I tillegg til opptreden i Berlin, har hun spilt i London og på by: Larm i Oslo i løpet av en uke.Alle (Foto: Thomas Kolbein Bjørk Olsen, Berlinkontoret.no)
Komet
Komet: Amanda Delara omtales som Norges nye popyndling.
Lydhørt
Lydhørt: Publikum i Berlin var lydhørt og likte det de fikk høre fra Neskollen-artisten.

Amanda Delara fra Neskollen er i ferd med å bli et hett navn på pop-fronten. Nylig spilte hun i Berlin og i London, samt på by:Larm.

  • Thomas Kolbein Bjørk Olsen 90 56 72 50 Redaksjon@raumnes.no

Musikk

For et par uker siden gjorde Norges nye popyndling Amanda Delara fra Neskollen sin Tysklands-debut med en utsolgt konsert i Berlin.

- Tusen takk for at dere kom! Jeg heter Amanda Delara, er 19 år og kommer fra Norge, introduserte Neskollen-jenta seg selv fra scenen idet klokka passerte elleve på kvelden.

- Glad for å bli invitert

- Jeg er så glad for at jeg har blitt invitert til å spille på Ja Ja Ja!

Ja Ja Ja! er en showcase-serie hvor eksportklare nordiske artister får prøve seg på en internasjonal arena, og i mange tilfeller få spille utenlands for første gang. Konseptet har vært en suksess i London de siste sju årene, og ekspanderte til Tyskland for snart tre år siden.

Strenge kriterier

Artistene velges ut etter strenge kriterier av en jury bestående av lokale musikkbransjefolk og journalister som har tro på at artisten har et potensial i deres marked.

- Vi startet Ja Ja Ja! for å lage en effektiv plattform for nye artister med ambisjon om å jobbe internasjonalt, forteller Jonas Vebner fra Music Norway til Raumnes.

Skape en relasjon

Amanda Delaras debutsingel «Paper Paper» er blitt lagt merke til, og nå har hun altså fått sjansen både i London og i Berlin, samt på by:Larm i Oslo.

- Ja Ja Ja! skal brukes til å finne solide internasjonale partnere, få viktig pressedekning og skape en første relasjon med fansen, sier Vebner videre.

Norsk, finsk og svensk

Delara spilte på Ja Ja Ja! i London i slutten av februar, og hadde akkurat lagt bak seg en hektisk by:Larm-helg da hun kom til Berlin. Torsdag kveld delte hun scenen med det finske rockebandet Teksti-TV 666 og den svenske indie/folk-duoen Flora Cash på klubben FluxBau, som ligger idyllisk til på bredden av Spree i bydelen Kreuzberg.

Delara framførte et knippe uutgitte låter samt singelen «Paper Paper» sammen med en cellist og trommeslager foran et lydhørt tysk publikum.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.