annonse

Peel lanserer nytt album digitalt

Ny musikk
Ny musikk: Peel opplyser at de denne uka tilbyr sitt nye album "Ghosts & Shadows" digitalt. Bandet er Sebastian Johansen, Pim Per Ø. Johansen og Fredrik Moen Blomstereng. (Foto: Silje M. Kjensli/Erland Kjensli)

Det nye albumet til Peel er nå lansert på Spotify. Og iTunes med flere andre står for tur.

John Arne Paulsen

Frontfigur i Peel, Pim Per Øyvind Johansen, er spent på responsen når bandets nye album «Ghosts & Shadows» nå lanseres bredt digitalt.

Bred lansering

Albumet ble tilgjengelig på Spotify i går, mandag.

- Det skal også ut på Tidal, iTunes, Google Play Music og så videre, sier Johansen.

Bandet har også planer om å slippe albumet på CD. I den forbindelse inviterer de fredag 13. oktober til release- og lyttefest på Pakkhuset på Årnes.

Fredag 13.

- Fredag 13. oktober er datoen for «fysisk release». Da er det meningen å slippe det på CD, forteller Johansen.

- Det er kjempemorsomt for oss at artister velger legge sitt releaseparty hit. Vi gleder oss veldig, sier Jon Troli i Nes Blues Club / Pakkhuset.

Album nummer to

Peel som band har en lang historie. Deres forrige og så langt eneste album kom i 2001. Det ble titulert "Peel", og en av låtene, «Natalie Somewhere», lå en uke på VG-lista Topp 40. Det er mange godbiter på albumet fra 2001, som også ligger ute på det digitale markedet.

Det nye produktet, "Ghosts & Shadows", inneholder 14 spor som utgjør over 50 minutter med ny, egenkomponert musikk.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.