annonse

Hva skal revyen hete?

Konkurranse
Konkurranse: Nes revy- og amatørteater inviterer til konkurranse. Karianne Bråtebekken viser her fram premien som er to backstagepass. (Foto: Øyvind Hofsrud)

I oktober går den meget populære Nesrevyen av stabelen, og allerede nå søker gruppa navnehjelp. Har du et godt revy-navn på lur?

  • Øyvind Hofsrud

– Vi har alt klart til revyen. Morsomme sketsjer, innslag og masse annet. Alt er duket for et flott show til høsten, men vi trenger hjelp med navnet, forteller Karianne Bråtebekken ved Nes revy- og amatørteater.

Nes revy- og amatørteater har i en årrekke stått for den meget populære Nesrevyen, bestående av morsomme sketsjer og artige skråblikk. Forskjellen på årets revy i motsetning til andre år, er at Nes revy- og amatørteater ønsker at en tilfeldig person skal finne på navnet som skal stå på plakatene.

Konkurranse

Nes revy- og amatørteater invitere derfor hele kommunen til en navnekonkurranse.

– Vi håper på å få hjelp fra noen kreative bidragsytere i bygda, sier Bråtebekken.

Personen som kommer på det mest kreative navnet får en eksklusiv mulighet til å ta med seg en partner på innsiden av revyen.

– Vinneren av konkurransen får to backstagepass. Med disse passene får man naturligvis se hele forestillingen, men i tillegg har vinnerne mulighet til å bevege seg bak scenen for å prate med oss og kikke litt, forteller Bråtebekken.

Frist og påmelding

Allerede nå har folket mulighet til å melde seg på. Navneforslagene kan sendes inn til Nes revy- og amatørteater på sosiale medier eller ved å ta kontakt med Bråtebekken.

Fristen for å sende inn navneforslagene er 24. april og vinneren annonseres i løpet av mai.

– Vi håper på så mange forslag som overhodet mulig og at dette skal engasjere folket, sier Bråtebekken.

oyvind@raumnes.no